Tuesday, February 24, 2009

Arghhh! Buhsan!Bowink!Tensen!







Salam semua...
Sori..tahap kebosanan, keboringan, ketensionan, melanda...tak tau nak cakap camne no idea..
So sori, jangan banyak tanye!...*Offline*


P/S: Apa? Kenapa? Mengapa? Bagaimana? Macammana? Jadi tanda tanye...

19 comments:

  1. One Zaba:Itu la,kenapa ntah agaknye,tetiba tersentap terus x de mood!!

    ReplyDelete
  2. sedih jerk kita tgk muka akak nih... sian buhsan rupanya dia...

    ReplyDelete
  3. Shay:Mmg sedih, rasenye semua yg dekat sudah mula menjauh...huk3x

    ReplyDelete
  4. alah sian nya kwn ku ini..meh naik KL kita ronda2 sampai penat kaki nak x hehehe

    ReplyDelete
  5. Ct Delima:X nk la Ct,tgh x de mood nk jalan2...huk3x

    ReplyDelete
  6. bowink yer akak...jom lompat-lompat jom...
    suka tengok corak bantal busuk akak tu...cute jer

    ReplyDelete
  7. nape ni akak sayang??
    mcm boring sgt dah gayanya tu..
    gi masak kak
    mana tau ilang bosan

    akak, betul ke kat indon cawan tu
    50pcs tak smpai rm50 duit kita
    sgt murah ni

    ReplyDelete
  8. ciannye sis lin...
    masa housemate hazzy blik kg, cmni jugak la jd kt hazzy...

    buhsan & kesunyian

    ReplyDelete
  9. alallalla...comey nyer muka kak lin time bosan...

    meh sini tolong yanie siapkan keje... meh arr kak...hehheheh

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete
  10. hahaha... tgk pd muka2 akak tu, memang comfirm tengah bosaann tahap hyper tuuu.... hehehe... bwak2lah pegi berjoging ke,siram pokok ke, tanam sayur ke... hehehe

    ReplyDelete
  11. nape kebosanan tahap cipan ni sis lin???kite banyak keje ni ble tak mai sini watkan keje2 yg berlambak nih???hehehe...

    ReplyDelete
  12. Alia:Adehh bowink2 ajk lompat,kang darah naik lak...

    ReplyDelete
  13. Dayu:uisk lg boring lg sruh masak..adehh,
    O ye la Dayu,mmg murah,kwn Sis beli dulu,bt kawin gift gak...

    ReplyDelete
  14. Miss Hazzy:Huwaa mari la temankan Sis...

    ReplyDelete
  15. Yanie:Ermm muke bosan pun tomeii eh?klu gitu hr2 nk bosan la,bru tomeii..keh3

    ReplyDelete
  16. Chimera:Skrg ni x yah siram dh,hr2 dh hujan,basah dh laman,pokok pun subur je...nk bt ape ek lg?

    ReplyDelete
  17. Yani_Worldpeace:Ishh byk ke keje tu,nk Sis tolong eh?tolong sibuk ada la kang...hehehe

    ReplyDelete
  18. keh keh keh.. mesti dah tak tention ni.. he he... skodeng dari kulai ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..