Ceritanye bermula di sini..


Salam semua....
Semua dh tau kan kemana hilang nye Lin 4 hari yg lalu..keh3, yeahhh betul tercapai juga hasrat Lin nk bt terjahan mengejut dr 1 rumah ke 1 rumah...hehe, bermula hr khamis 29hb Jan, Lin dh sms Retna nk dtg esok,mgkin naik flight so Ret kena amik kt K.L sentral,tp tiket lum beli lagi,so tukar plan lak,Lin nk drive sndri aje ke K.L,so ok dh cmfirm dgn Ret,nnti sampai Sungei Besi,Ret bg panduan jalan..ok settle...tup tup...tukar lak,nk naik bas je la,abg kate ssh nk drive sndri,nnti takut sesat jln lak,lgpun takut jem kan...so bgtau Ret plk Lin naik bas turun Pudu,..tup tup tukar lagi,abg nk bg ank2 dia rase naik kapal terbang,so cmfirm dgn Ret,Lin dan ank2 naik flight turun kt LCCT,coz kitaorg naik Air Asia,so nnti Ret amik kt K.L Sentral je...Lin pun bt packing baju2 dan segala keperluan yg harus di bwk bercoti..hoye2...

Pg 30hb Jan,pkl 7.30am Lin dh gerak ke Senai Airport utk naik flight ke K.L,sampai sana abg trus ke kaunter tiket,nk di jd kn cerita,sampai sana kaunter mntk Surat Beranak ank Lin si Amat tu, oleh kerana abg kate x payah bwk dan x perlu,seharusnye la Lin x stanby bwk,jd tiket x dpt di keluarkan,aduhhh frust terus jd nye,nk blk amik dh x sempat,nk pergi jgk x tersampai hati nk tinggalkn Amat tu dgn abg,so Lin trus gerak blk amik Surat Beranak di rumah dn plan B akhirnye naik bas jgk la...bertolak dr J.B pkl 9.45am dn sampai ke K.L dlm pkl 1.45pm,so Lin dh bgtau dgn Ret amik kt Pudu,aduhh mmg menyusahkn Ret...huk3x..

Dr Pudu trus kita gerak nk cari kedai mkn dulu,so Ret bwk gi Restoran Yusof Haslam kt Tawakkal tu,ok jgk mkn k situ,abs mkn trus gerak ke Giant Batu Caves,Lin dh bgtau Ret nk beli tiket kapal terbang Air Asia dulu,dh settle semua,kita belanja sikit brg2 nk gi picnic esok,dr sana trus gerak ke Hotel Tmn Pelangi..keh3,rumah Retna la..keh3...wah besar sungguh rumahnye,kelengkapan semua cukup..terima kasih ret sudi menumpangkan Lin dan ank2 bermalam di sana selama Lin di K.L bercoti...tido bilik pengantin lagi tu....keh3
:pompom:


P/S:Bermacam dugaan dn rintangan,akhirnye sampai juga Lin bercoti di K.L...3hr 3mlm..

3 comments:

  1. Sonokkan LIn... nnt bebila datang la lagi.. jangan malu2 k...

    thanks juga buat lin...*hugs*

    pstt dah sunyi balik umah ako nih.. huhu...

    ReplyDelete
  2. Ako:Terima kasih Ret,menumpangkn Lin dn ank2 di rumah Ret,x kn dpt Lin lupakan,rindu terasa nk tido dgn Ret lg..keh3

    ReplyDelete
  3. wahhh.. kalau kasawari dan linda ikut.. ermm mesti tak muat bas tu ek.. he he

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..