Dari Fiza Nordin untuk Lin

2/27/2009 07:51:00 AM


Salam semua...
Maaf bebanyak ye Fiza, keh3..baru ni la Lin nk tepek gift dari Fiza ni, masa tu bz dgn sakit tangan, ingat2 lupa, Fiza dtg baru teringat, hehehe...Lin dah ok dh Fiza, don't worry ok, thankx. Fiza ni adalah salah seorang blogger chef jugak, blog dia kebanyakan nye semua respi2 dan masakan, ermm sekarang mmg dah ramai ek bukak blog masakan, elok tu tp kita yang dok lihat mesti nak cuba, jawabnye bertambah2 la berat badan ye, asyik masak sedap2, pastu makan tak henti2,muahahaha.
Terima kasih ye Fiza, ini juga sebagai tanda kenalan kita di alam maya..muah3x


P/S:Kalau Lin lak yg buka blog masakan, ermm jawabnye semua respi masakan Indonesia je la,wakakakakah.

You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. wah dpt gift ek.. ermmm nak bukak blog masakan.. bila ar nak rasa air tangan lin yg sebenarnya ni.. he he

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.