Breaking

Wednesday, February 11, 2009

Kad Jemputan 'CEMUT'.



Salam semua...
Pon Pon Pon...posmen dtg, ada surat register Lin la, tp ada satu ni surat utk Lin, tgk setem dtg dr Kuala Terengganu, o dh dpt agak dah mesti kad jemputan kawin Cemut, sbb smlm dia kate dh pos dah...jeng,jeng...yea betul tu, walimatul urus rumah Cemut nnti, yeh yeh Cemut nk kawin..keh3, jauh tu memang jauh, tp kalau ada rezki ada umur insyaallah sampai la Sis nnti ye Cemut...
Cantik kan, simple, cute, cool, terang dan jelas susunannye, yg menarik sampul surat tu, ntah ek.suke lak Lin tengok...Terima kasih Cemut@Family...semuga semuanye berjalan lancar..Amin.


P/S: Musim cuti dh dekat, jd dh mula la musim mengawan..muahahaha...

8 comments:

  1. ooo..ingatkan kad jemputan sis.. hehe nama mcm anak sis ke? hehe kamezaim ni blh di jadikan menantu lah ye sis.. ekekeke

    ReplyDelete
  2. Kamezaim:Ishh sis dh kawin nk jemput ape nye lg,ank2 pun masih sekolah le...adeii leh klu nk jd menantu...kena la rajin amik hati mertua ni...muahahaha

    ReplyDelete
  3. salam kak lynn, musim mengawan tu cmne? Hahhahaha...sy ni budak2 lagi. mane paham..

    ReplyDelete
  4. erkkkk.. ponnnnnnn!! kad jemputan dir tahun depan baru sampai.. hehe.. erkkk.. dir xmoh jadi menantu, mahu jadi adik ipar bole x kak long?? bole laaaa.. eh? eh? eh laaaa.. hehe..

    ReplyDelete
  5. uik haha...hehe kad tu simple + jimat haha

    ReplyDelete
  6. Shakirah:Keh3..ishh budak lg eh,x pe la klu x tau,tggu besar sok nye..:p

    ReplyDelete
  7. DirFara:Haipp!! o nk jd adik ipar yer,boleh!!! tp kena belanja roti canai 40keping..keh3

    ReplyDelete
  8. Cemut:X pe Cemut,walaupun simple tp cantik kan...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..