K.L Tower destinasi ku..

2/03/2009 09:12:00 AM


Salam semua...
Sabtu 31hb Jan,pkl 9am kita dh kuar utk terus ke K.L Tower,Shai dh menunggu di sana,impian menjadi kenyataan apabila kaki dpt memijak di K.L Tower tu,terima kasih bt Shai kerana menaja semua perbelanjaan kami semasa berada di K.L Tower tu,mmg sgguh teruja,sampai saje disana kami terus di bawa oleh Shai utk melihat sejarah pembinaan dn bermula nye K.L Tower tu,ada video la,mcm panggung wayang gitu,keh3...sambil menunggu ketibaan Sodep,kita di bawa melawat tmpat di mana Pokok Tertua yg hidup di K.L Tower tu,apalagi posing terus...keh3,sambil menunggu lagi,kita minum2 dulu,belum sarapan lg pg tu,sampai je Sodep trus kita di bawa menuju naik ke atas menara..wah mmg excited la,dh x reti Lin nk cite camne rasenye bila dh masuk kt dalam tu,muahaha...

Sampai aje di atas tu,apalagi edisi meropong la,kot2 ada Putera Kayangan sesat ke,bak kate Retna tu,keh3..cuaca agak kabus sikit,jd pemandangan tu x berapa jelas,lps tu kami semua di bawa ke Pelamin Menara tu,ha posing sakan la kita,keh3...ada byk jgk cenderahati yg di jual di atas tu,sesudah itu,kita di bwk plk melawat tempat2 yg menarik,antara nye,tempat2 dimana meeting di adakan la,bilik2 rasmi nye,dapur masak nye la,yg best tu,tandas nye pun kita lawat gak kan...keh3...

Dan yg paling di tunggu tu,apabila sampai di Restoran Berputar tu,ha masa ni chef2 dan pekerja tu tgh siapkn menu masakan utk tghri,sampai hidung ni kembang kuncup di bt nye menghidu bau masakan tu semua,cium bau je,nk mkn aduhh rabak sehh poket ku...keh3..posing tetap posing,x kira, x mkn pun dpt posing pegang sudu pun jd la...muahaha..

Selepas abs semua tmpat di lawati, kami pun turun la dr Menara tu,wah mmg best le..sampai di bwh kami di bawa plk melawat ala2 Mini Zoo gitu,tp Lin x masuk,ishh takut sbb ada 'ular' eee mmg Lin geli le,so Lin posing2 kt luar jer...keh3,burung tu pon agknye dok gelak kan Lin agknye,masa Lin jerit nk masuk kedlm tu..adehhh malu sehhh...dan yg terakhir sekali kita melawat ke Hutan mini Menara tu,wah nama pun Forest In The City..keh3..ada ala2 jambatan gantung lg tu...sronok la,puas hati sekali...terima kasih daun keladi sekali lagi bt Shai...

:bye:


P/S:Terus bergegas ke Sogo utk ke RedBox nk melalak...muahaha3x

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. ptt lah lame menyepi..gi makn angin upenyerr.

    ReplyDelete
  2. wah.. teringat waktu shai bawak kami ke sana bulan 8/2008 yg lepas.. bestkan...

    ReplyDelete
  3. Tihara:Ala cuti x lama,cuma 3hr je tu,bwk ank2 jenjalan jer...

    ReplyDelete
  4. Kasawari:Ye la mmg best giler,x sangka dpt naik Menara K.L tu la,mcm mimpi lak...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.