Perpisahan & Pertemuan.


Salam semua...
Isnin 2hb Feb..Seawal jam 3.45am kita org dh bngun utk bersiap,Ret dh call Sodep utk teman dia nnti,dh bngun pun Sodep tu,keh3..Lin dan ank2 kemas2 brg,packing semua apa yg patut,dan terus melangkah kluar dr tmpat penginapan,huwaaa sedih nye,saje je x nk tunjuk,kang nangis lak,huk3..kitaorg amik Sodep dulu,pastu terus ke LCCT Sepang,flight Lin kul 7.55am,so kena la awal check in,tp sebelum kaunter bkk,kitaorg sarapan dulu,ha masa ni la 1 kejutan berlaku,nk tau apa? jap eh...
Kan semua tau Ryan ada di K.L,dan Lin x berkesempatan nk jmpa dia hrtu waktu terjah uma kak Ct,tp dh kate jodoh,akhirnye kita berjumpa jgk kt restoran mkn tu,Ryan sedang borak di meja bersama dgn ank Lin,Naz,Yana dan Sodep..wah apalagi sesi peluk cium la..jgn jelezzzz,..Lin tnye cmne leh tegur kitaorg,Ryan kate dia perasan cam kenal muka Naz dn Yana tu,itu yg dia tegur tu..'ini ank Sis Lin ke'?ha cmtu la bunyi nye...keh3...

Memang cntik cun melecun si Ryan ni,mcm model pun ada,tinggi dia dr Lin,kurus dia dr Lin,putih dia dr Lin..semuanye dia la...muahaha,o Ryan,nasib le Lin x de adik lelaki,mau nye aku rekmen..muahahaha,Ryan pun nk terbang blk ke Labuan jgk,x sangka leh jmpa gak dia,terima kasih cenderahati nye Ryan,lupa la nk amik gambr..keh3..sesi bersalaman bermula,x lupa jgk sesi posing2,keh3..adehh x leh lelama la,sedih tgk muka Ret,nnti msti rindu kan..Bye!!
Masa kt dlm menunggu tu,tup tup ternmpak 1 org mamat botak ni,dok pandang2,rupanye si penyanyi Amy Search tu,Lin pun fewitttt,dia kate nk gi Labuan..sambil melambai lg tu..keh3..
Oke...sudah tiba masa check in masuk,adehh sedih betul la nk berpisah,Lin kawal je td waktu dgn Ret dn Sodep td,pastu kt dlm tu bru nangis..syhhhh,huwaaaa..Selamat tinggal semua,terima kasih yg x terhingga bt kalian semua...I Luv U All...muah3x....

:cry:

P/S:Terima kasih bt semua,kerana sudi meluangkan masa bersama Lin dn ank2 semua selama berada di sana,I Miss U All...muah3x

4 comments:

  1. laaa ryan bukan putih sgt adeh maluuuu laaaa baik lariiiii :P

    Sis, Riyan Cerah cikit je...emmm tkdelah putih sgt....seri remaje katakan :D..tkdela cuma cerah je

    sis tkde adek lelaki ke?hehehehe :D

    cerita sal Amy search plak mmg ryan ade jumpe die tp emmm die jwb soaln pas 2 laju la die jln...tibe je kt lbn pun die jln je ngn bdygte die....sllu g labuan ade urusn keje die ckp...

    ReplyDelete
  2. selamat tinggal..
    Panjang umur kita kan bersua lagi
    Insya-Allah

    ReplyDelete
  3. Ryan:Erm mmg putih ler,putih susu,tinggi lagi tu,o ye ke,sama flight eh..Sis tegur dia kate nk ke Labuan...

    ReplyDelete
  4. Shai:Ye Shai..Insyaallah ada masa ada umur,kita jumpa lagi...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..