Wednesday, February 04, 2009

Sodep terjun kolam...


Salam semua...
Ha kan td dh plan kt uma Ret nk terjah uma Dilla kan...akhirnye sampai jgk ke sana,rupanye Sodep smpat lg blk uma amik baju yer,nk mandi kolam kt uma Dilla tu,wah dia yg excited sngt nk terjun tau,ape2 pun kita naik atas dulu,kelam kabut si Dilla kemas rumah,x pe la,kita dh biase dh..kitaorg dok sembang2 dulu,yg si Iman dh tukar baju dh,ready utk mandi,dia kan pandai renang,apalagi sesi posing2 dulu la...pose jgn x pose,Lin x byk amik gmbr,kan dh kate bateri low,keh3...korg layan je mana ada eh...
Kitaorg terus turun ke bawah menuju ke swimming pool,wah besar jgk kolam dia,best nye,ingt nk terjun jgk dh,tp x pe la,lain kali je yer..Sodep bkn main lagi,terus belezupp ke dlm kolam,nk lawan renang dgn Iman tu...hehehe,yg ank Lin si Amat pon sama,nk terjun gak,apalagi telanjang je la pakai seluar dlm mandi,nk sangt masuk kolam tu,ee x maluuu...sian ank2 Ct,derang pujuk memujuk nk mandi,tp baju x bwk la,kot2 x pakai seluar dlm tu x...sal tu x bg terjun tu...keh3.

Ret lak dok layan ank2 dara tu kt tepi kolam,sakan korang bergambar yer,Ret dh leh jd Jurugambar MSJbox la Jun..mcm2 aksi pose menarik dan candid yg dia amik..wakakakah,yg kitaorg lak dok borak2 mcm2 crita kt bangku rehat tepi kolam,masing2 mata dh mengantuk kepenatan,tp bila dtg Sodep bkk mulut bercerita,ha tau aje la kan,mau nk pecah perut di bt nye gelak..adehhh..Masa berlalu,kitaorg naik semula sambil Dilla menjamu air panas,yg lain rehat2kn bdn sambil menonton TV,dlm pkl 11pm lebih bru kitaorg beransur pulang.
Wah sedih nye nk berpisah,ye la esok nye Lin dh nk terbang balik ke K.L,apalagi saling berpeluk cium la kitaorg,sedih gak la rase,3hr bersama,gelak tawa bersama,rase mcm mimpi lak kan...tp yg nyata,kita bersama,bertentang mata,bertemu muka,ada jodoh,ada umur,kita ketemu lagi.
Terima kasih Dilla sudi bersama kami semua meluangkan masa...
:flower:


P/S:Ada kesempatan nnti Lin dtg bersama Kasawari,Linda,Aiman dn Ammar utk terjun kolam...muahahaha.

2 comments:

  1. uishh...harus next time kot kak lin datang lagi, kita gi la memandi manda kat desa water park ke, sunway lagoon lak.hehe

    sy pantang jumpa pool, bedesyum terjun.

    sopan tak sodep terjun? ke wat ombak jahat...heheh

    chemot

    ReplyDelete
  2. Chemot:Harusnye la tu,hrtu x sempat nk bgtau semua yg Lin turun,mau kena serbu kang...keh3..Sodep terjun dgn sopan dn santun,ombak tsunami melanda...

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com