Breaking

Saturday, February 21, 2009

Upin/Ipin punye pasal la..

Salam semua...
Ha ini angkara Upin / Ipin punye hal la, hrni Lin jd kelam kabut makan di btnye, pg td 7.30am hntr Amat gi sekolah ada latihan sukan, pastu dlm kul 11.30am Lin gi hntr baju taekwondo nye lak, blk rumah dok kemas2 dulu, abg balik awal lak hrni so x masak, mkn luar..keh3, pkl 1pm Lin kuar amik Amat blk salin baju bru terus gi Jusco Tebrau City, fuyoo ramai nye manusia, semua nk tgk cite Geng tu, so kena la beratur, Lin target klu tiket x de kul 3pm, tgk kul 5pm, sampai giliran dpt tiket kul 3.20pm, plk tu tnye abg dulu nk ke x nk, sbb tmpt sit nye D, kira 5 dr bawah tu, tp ank2 semua kate x pe, ye la excited, so beli la 5 sit rm45..hehe.







Tgk jam bru pkl 2.30pm, so ada dlm 1jam lg bru masuk panggung, perut lapar, apalagi klu dh kt Jusco tu tmpat tuju makan Lin&family di Johnny Steamboat tu, org klu tgh diet2 ni mmg elok la ke sana kan..keh3, Lin mmg dr hrtu nk mkn steamboat ni so bila dpt mkn td, ha skli Lin amik set besar punye, ank2 x mkn sayur2 tu so Lin dn abg yg mkn byk td, tp yg x best nye tu, mcm kena kejar masa nk mkn, apa nye x, si Amat tu sibuk tgk jam, sikit2 dia ckp jam berapa, sikit2 dia tnye jam berapa, ishh fedup betul!! nasib sempat nk abskan semua, nasib x tercekik, ni angkara Upin/Ipin la nih...huh.



Wakakah, muahaha, keh3, hehehe, hahaha, lawak mmg lawak cite Upin/Ipin & The Geng tu, rase mcm suara ketawa Lin je yg besar kt panggung tu, nasib le sape yg dok sebelah aku tu, keh3, jom tgk, rugi x tgk, lps ni rase nk beli DVD nye lak, mmg enjoy ank2 semua, 5 star Lin bg utk filem animasi nih...ok lps je abs menonton, abg ajk gi tgk Festival Layang2 tu kt Pasir Gudang, cuaca pun baik redup je, smpai sana uii jem giler2 jln masuk ke park kete, sbb hrni hr perasmian nye yg di rasmikan oleh Sultan Johor, tp rupanye semua layang2 dh turun ke darat dh..keh3, mana la kita tau kan, frust le jgk td, apalgi terus blk je la, abg kate esok je la bru kita gi, tp msti ramai kan, lgpun esok hr terakhir tu, ape2 pun tggu je la esok, kena tgk keadaan, cuaca, kerajinan dan kesabaran nk mengharungi jem tu..keh3.



P/S:Naik gelak jgk kt panggung tu, sbb ada atok yg pakai tongkat jgk dtg nk tgk Upin/Ipin ni, itu la dia penangan si betui betui betui..hehehe

10 comments:

  1. waa incek liquid x tgk lagi itu upin ipin. xde sape mau temankan ouh..!! huhu sedey jek. hee =P

    ReplyDelete
  2. erkkkk.. jangan bagitau org.. tok yg pakai tongkat tu la tok janggut.. pasal tu lame betol dia hilang.. hehe.. sampaikan yuran msjbox xbayor2.. hahaha

    ReplyDelete
  3. sy bg matahari tros...
    fuhhh mmg best tol
    apap2pn kita kene sokong...
    filem animasi kita...
    klu kita x sokong...
    sapa la nk sokong

    ReplyDelete
  4. kenapa muka naz tu sedih sgt akak ?

    ReplyDelete
  5. hi salam perkenalan akak.. cantik la blog akak.. saya pun minta upin / ipin gak.. rasa cam x sabar nak pi tengok

    ReplyDelete
  6. Liquid:Lor x de kwn ke nk tgk?nape x ckp,leh Sis temankan...keh3

    ReplyDelete
  7. DirFara:Keh3..Tok Janggut rupenye ye,keh3,ptut la tua bebenar..wakakah

    ReplyDelete
  8. Amer:Mmg best layan cite tu,bkn ank2 je,mak bapak dia pun boleh layan...keh3

    ReplyDelete
  9. Kika:Muka dia mmg cmtu je Kika,tp smlm tu x sihat sikit,selsema..

    ReplyDelete
  10. D'Qis:Salam kenalan jgk,mmg best,rugi x tgk...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..