X sangka dapat bunga!!!

2/15/2009 03:15:00 PM




Salam semua...
Semalam 14hb Feb, Hari orang2 yang tertentu menyambut nye, iaitu hari 'Valentine's Day'..bg Lin mmg x pernah la nk menyambut nye, sebab bercanggah dr akidah, rasenye x payah tunggu 14hb Feb tu, bagi Lin hari2 kita boleh tunjukkn perasaan kasih dan sayang pada sesaorang yang kita sayang, betul x? so mcm tahun2 lepas juga, bila tiba Hari Kekasih ni, macam biasa aje le Lin, tp tahun ni agak terkezut sikit, hubby blk awal sikit semalam, penat katanye, kitaorg pun x jd nk kuar, so mlm td Lin dok YM dgn Retna, tiba2 hubby kate nk gi kedai sat, ok..dlm Lin chat2 dgn Retna tu, hubby blk, tp dia ketuk pintu, ishh ingat kan saje la tu dengki Lin dok tenet, suruh bukak pintu, tup-tup Lin bukak pintu, sejambak bunga depan mata, "eh apa ni?" tanye Lin..hubby kate, suku dari kasih sayang dia, wakakah...memang teruja, Lin gurau2 lak tanye, "mana lagi yg separuh kasih sayang tu lagi?" hubby jawab.."ada dok dalam hati"..keh3..
Dalam pada tu, teringat Retna kt Ym, terus bgtau dia yg Lin dapat bunga, Ret suruh bukak webcam, tp dok belek2, x reti nk on kan...keh3, pastu terus off je, sebab abg beli sate nk hidang kan la, nk makan, terus offline..keh3..sori Retna..
Walaupun bunga tu yg biase2 aje org beli tu, tp ikhlas dr hubby tu membuatkan diri ini di hargai dan di kasihi...(malu gak dgn ank2, si Naz dok gelak2 kan jer bunga tu).


P/S: "Aku kasih kamu".."Aku sayang kamu".."Aku cinta kamu"..

20 Comments

  1. sonok eks..dpt bunga,sy dpt g makan kenduri kawen jer..keh3..suke laa bunga chamomile putih tu..

    ReplyDelete
  2. Tihara:Itu la Tiha,x sangka nk dpt bunga..mmg sronok..

    ReplyDelete
  3. Cemut:Keh3..itu la,mgkin mood baik tu..

    ReplyDelete
  4. wah.. ada 3 kaler bunga tu... ermmm bunga kaler purple tak der ker he he...

    ReplyDelete
  5. sis nti sy carikan yer pasal cincau tu..setau saye cincau dr rumpai air...betol ke..nti laa cari..

    ReplyDelete
  6. bestnya kak linn. bukan sng tau lelaki nak bg bunga surprise gitu.. rasa diri dihargai..

    ReplyDelete
  7. Kasawari:Keh3..klu ada purple,msti abg dh beli dulu tuh...hehe

    ReplyDelete
  8. Tihara:Betul tu kot..Sis pun kawan yg bgtau tu,klu x mmg Sis x tau...he3x

    ReplyDelete
  9. Shida:Betul tu Shida,mmg seronok dan best sngt2,rase diri ni d hargai gitu,kan?

    ReplyDelete
  10. ermm..but sis.napa tak bunga ros??hehekkk..(saja nak cucuk lin)
    cik abg petik kekwa tu kat mana ekk..siap ada kaler biru;)

    ReplyDelete
  11. He..he.. best ek dapat bunga. wah... tumpang sekaki...

    ReplyDelete
  12. Ila:Mgkin kedai bunga ros dh tutup kot,keh3,itu biru,nasib x purple...keh3x

    ReplyDelete
  13. Dr.Araz:Mmg best dn teruja bertambah terharu rase,ada jgk penghargaan dn ingatan dr nye bt kita...

    ReplyDelete
  14. kaler ungu jek yg xde ek uhu!

    ReplyDelete
  15. bestnyer..nak jugak...heheh...semoga berbahagia selamanya sis...

    ReplyDelete
  16. salam kak lin,

    wah bestnye dapat munge.jelesnya.nak jugak.nak jugak.semoga kak lin sefamili bahagia hendaknya

    ReplyDelete
  17. Ein:Ha betul tu,mgkin purple dh abs kot..keh3

    ReplyDelete
  18. Qaseh:Terima kasih Qaseh,semuga Qaseh pun bahagia sama...

    ReplyDelete
  19. SisHoney:O mmg best tu,rase bhgia sesngt,terima kasih Sis Honey...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com