Thursday, March 26, 2009

Alahaiiii BondaRock.

Salam semua...
Harini ada rajin sikit Lin nak jawab soalan si Bondarock ni..mari tengok dan baca nye..

*Apakah nama blog anda skrg dan kenapa anda memilih nama itu?
- *Bisikan Hati*..
-Kerana, ermm panjang ceritanye...rasenye dr berbisik turun kt hati kot..

*Apakah link blog anda skrg dan bagaimana boleh timbul idea nk menamakan seperti itu?
- http://linmdnoor.blogspot.com
-Sbb mgkin senang nk ingat kot, kan Lin Md Noor tu nama aku..keh3x

*Apakah 'method' penulisan dlm blog anda?
- Macam2 ada..muahahaha.

*Pernah terasa nk hapuskan blog anda?
-Bkn pernah lg, tp selalu sngt nk pernah hapuskan, kenapa? biarlah rahsia..hahaha.

*Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yg tag anda ini?
-Blog-
-Byk kisah2 kehidupan dia dgn anak2 dia.
-Cerita dia dn lovely housband dia.
-Cerita2 kisah fanatik dia.
Cite2 merepek,merapu semua ada cuma yg x de cite menyapu rumah je..wakakakah.

-Bondarock-
*Cantik,putih gebu dn seksi..aku pong!
-1st time jumpa holiday msjbox tu,mula2 pemalu sehhh..aku pong!
-Skli dh jumpa ramah, nyanyi x ingt giliran aku..hahaha.
-Bila dh borak alamak! terlebih sudah.
-Yg penting, hati dia sama aku boleh kongsi oke! *wink

**Sapa aku nk tag ni..
-Dir
-Lieza
-Miss Wawa
-Kika
-Belalang Dewa
-Cik Mat Gebu


P/S:Aduh byk lg hutang tag aku...buku5 ye dulu..keh3x



5 comments:

  1. pehhhh!!! terharu sungguh nameku yg pertame.. wahahaha.. *riaknye* hehe.. nanti dir buat ye sis..

    ReplyDelete
  2. lalalla!
    adalah ade name ku.
    owhh!
    takde.
    hehehhee!
    =P

    ReplyDelete
  3. thx lin !!! segala2 puji2an darimu ku harap tulus mulus !!!

    tulah pasal ...aku dok selalu ckp 'mana ler iman menurun cakap non stop nih - rupa2nya dari aku eh? ...hahahahahhahahaha

    ReplyDelete
  4. BondaRock:Aku ikhlas dtg dr hati tu weiii..itu kamu!!!

    ReplyDelete
  5. eh.. aku pun dpt tag ni.. tak jawap lagi tu.. he he

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com