Thursday, March 26, 2009

Alahaiiii BondaRock.

Salam semua...
Harini ada rajin sikit Lin nak jawab soalan si Bondarock ni..mari tengok dan baca nye..

*Apakah nama blog anda skrg dan kenapa anda memilih nama itu?
- *Bisikan Hati*..
-Kerana, ermm panjang ceritanye...rasenye dr berbisik turun kt hati kot..

*Apakah link blog anda skrg dan bagaimana boleh timbul idea nk menamakan seperti itu?
- http://linmdnoor.blogspot.com
-Sbb mgkin senang nk ingat kot, kan Lin Md Noor tu nama aku..keh3x

*Apakah 'method' penulisan dlm blog anda?
- Macam2 ada..muahahaha.

*Pernah terasa nk hapuskan blog anda?
-Bkn pernah lg, tp selalu sngt nk pernah hapuskan, kenapa? biarlah rahsia..hahaha.

*Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yg tag anda ini?
-Blog-
-Byk kisah2 kehidupan dia dgn anak2 dia.
-Cerita dia dn lovely housband dia.
-Cerita2 kisah fanatik dia.
Cite2 merepek,merapu semua ada cuma yg x de cite menyapu rumah je..wakakakah.

-Bondarock-
*Cantik,putih gebu dn seksi..aku pong!
-1st time jumpa holiday msjbox tu,mula2 pemalu sehhh..aku pong!
-Skli dh jumpa ramah, nyanyi x ingt giliran aku..hahaha.
-Bila dh borak alamak! terlebih sudah.
-Yg penting, hati dia sama aku boleh kongsi oke! *wink

**Sapa aku nk tag ni..
-Dir
-Lieza
-Miss Wawa
-Kika
-Belalang Dewa
-Cik Mat Gebu


P/S:Aduh byk lg hutang tag aku...buku5 ye dulu..keh3x



5 comments:

  1. pehhhh!!! terharu sungguh nameku yg pertame.. wahahaha.. *riaknye* hehe.. nanti dir buat ye sis..

    ReplyDelete
  2. lalalla!
    adalah ade name ku.
    owhh!
    takde.
    hehehhee!
    =P

    ReplyDelete
  3. thx lin !!! segala2 puji2an darimu ku harap tulus mulus !!!

    tulah pasal ...aku dok selalu ckp 'mana ler iman menurun cakap non stop nih - rupa2nya dari aku eh? ...hahahahahhahahaha

    ReplyDelete
  4. BondaRock:Aku ikhlas dtg dr hati tu weiii..itu kamu!!!

    ReplyDelete
  5. eh.. aku pun dpt tag ni.. tak jawap lagi tu.. he he

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..