Thursday, March 19, 2009

'DIA' dah,'AKU' belum..



Salam semua...
Ermm iye, itu jiran sebelah aku yang punye, kebetulan kita sama2 amik kete baru, overacting kan,keh3...tp dia awal dulu dh order, Lin bru je lg, so ptg td kete dia dh sampai, kena amik kt Kipmart Tampoi tu, nak jd cerita jiran Lin ni baru dpt lesen, so dia ajk Lin amik kete dia bawak balik,hehehe..takut nk bawak balik,masih belum confident katenye,keh3...so merasa gak aku bawak kete Perodua Myvi ni yer..ok gak, besar, lebar, puashati la setakat yg boleh di rasai td...
Ape? Lin nye? tunggu je la dlm waktu terdekat ni, tgh tggu urusan JPJ je ni, coz Lin amik tender no plat kete tu..skrg dh masuk JLM ....


P/S: Memang teruja bawak kete baru, suke cium bau getah dia tu..kekekeke.


9 comments:

  1. nk try dlu ek..
    sblm bwk kete bru...

    hikhik

    ReplyDelete
  2. Amer:Bukan nk try,amik berkat tu Amer..keh3x

    ReplyDelete
  3. wah.. kereta baru.. leh ar jiran dan lin drift kat bukit indah.. ha ha ha.. lawa nombor plate jiran tu..

    kereta lin.. tak tempah nombor ker.. letak ler BAB 1 ker.. wa ka ka

    ReplyDelete
  4. Kasawari:Ishh mengarut je plat tu...tempah gak tu,tu yg lmbt tu..ingt nk booking DOL 1...wakakaka

    ReplyDelete
  5. Wah... Myvi Ekk Kak.. Saya Still Konfius.. Tatau Nak Pilih Yang Mana..

    Myvi Diorang Kata Besau Dalamnyer..
    Saga Pulak Sebaliknya.. Hua Hua Hua..

    Mana Nak Pakai Nih..

    Anyway, Amik Berkat Ekk Kak.. Hikss.. Nanti Da Kuar Keta Baru Leh La Bawak Saya Jalan2.. Ehehe..

    ReplyDelete
  6. Pujangga Asmara:Ermm kalau Sis yg bt pilihan antara 2 ni,Myvi ke Saga ke,Sis akan amik Myvi sbb sporty sikit,walaupun bonet kecik sikit..

    ReplyDelete
  7. wahhhh.. sume dh dpt kete baru.. dir pun!!! hehe.. tapi kete buruk je..

    ReplyDelete
  8. ni mesti kete city baru nih...ehehehe

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com