Makan ke melantak,keh3x

3/20/2009 10:25:00 PM

Salam semua...
Td Lin balik je dari kedai, hubby pun sampai, ingat nak gi pasar borong, tp hubby dh gi beli semua, angkat brg kt bonet, tercium2 bau durian, hoye3x..kan hrtu Lin ckp teringin nak mkn durian, akhirnye dapat jugak merasa...ermm sedapnye, tp yg ni abg kate mahal, ye la bukan musim kan...*bukan ngidam ok!



Hahaha..korang tgk tu, byk nye kulit, elo elo, bukan Lin sorang je tu eh yg makan, anak2 dgn hubby Lin pun sama skli tu, cuma si Naz tu kan saje je candid2 gambo mak dia ni, td Lin cuma amik gambo kulit je,keh3...pulak td abg beli nasi lemak skli, adehh hilang diet Lin ni weiii...blurppp.


P/S: Ada lagi tu rambutan dgn buah kundang, dh x leh masuk, dok kembong mcm dugong ni..erk!


You Might Also Like

32 Orang Komen

  1. wa jelesnya... sini yg ada frozen je, xsedap n tsangatlah mahalnyaaaaaaa itu pun dr siam... huaaaaa

    ReplyDelete
  2. Daffodil:Ala sinnye,jgn la jeless,nnti balik M'sia Sis belanje mkn durian ye...

    ReplyDelete
  3. lor blom tdo lagi rupanya.. dok baca blog ke satu blog la tu hehehe

    ReplyDelete
  4. sedapnye dia melantak.... tak telan dengan kulit sekali ke...?

    ReplyDelete
  5. ni msti hubby...
    lin g kg...
    durian runtuh ni....
    ekekek

    ReplyDelete
  6. Daffodil:Belom..keh3x..tau x pe,dok follow update follower...

    ReplyDelete
  7. BelalangDewa:Kalau la boleh telan,dh telan dh tu bg licin!!keh3x

    ReplyDelete
  8. Aemr:X la Amer,hubby Sis be;li kt pasar borong td tu..hehehe

    ReplyDelete
  9. adoi sis..
    mcm menyelerakn je..
    haha

    :)

    ReplyDelete
  10. banyak nya ko makan LIN ehhhe...
    ako ada gak beli aritu tapi 4 paket jer....

    ReplyDelete
  11. ouh banyak nye.!!
    sis ade bela jin ke ape neh...

    hehehe jgn mara. =P

    ReplyDelete
  12. EpalGreen:Hehehe,mmg menyelerakan Eira..panas 1bdn mlm td...

    ReplyDelete
  13. Ako:Rumah ni klu 4paket tu mana cukup Ret,mau2 sebakul..keh3x

    ReplyDelete
  14. Liquid:Hohoho..ada Jins Shamsudin..muahahaha

    ReplyDelete
  15. huhu..
    banyaknyer durian..
    nak sikit..
    hehe..

    ReplyDelete
  16. depan penuh ngan kulit durian, sebelah tepi ada nasik lemak...

    kalau macam ni mana tak hancus diet... huhuhuhuu...

    ReplyDelete
  17. makan banyak2 durian nie...panehhh ka oiii...berkipas di buek ehhh.

    ReplyDelete
  18. Pearls:Ala itu mlm td,dh abs dh la..lainkali ek..keh3x

    ReplyDelete
  19. Shayz:Ha tau x pe,camne nak diet..bt x faham je le..hahahaha

    ReplyDelete
  20. Dins:Iye la..mmg kepanasan,tp nasib ada aircond..kekekeh

    ReplyDelete
  21. Linnn...bior betul kooo....adooii, boleh pitam nihh!!!

    ReplyDelete
  22. Mat Gebu:Betul la tu mat..pitam x Mat,tp dok beraircond je...

    ReplyDelete
  23. hai lin...

    jangan lupa minum air pakai pangsa durian tu...

    kang satu malam berkipas pulakss..

    :-)

    ReplyDelete
  24. amboi.. ni melantak sakan ni.. patut ler bau durian jer sejak dua menjak ni.. he he.. ermm ada lebih boleh buat bubur kacang durian kan.. ermm yummmyyy..

    ReplyDelete
  25. amboi kaklin lama dah saya x jamah durian...beli kat mana kak???

    ReplyDelete
  26. Sifu Mirza:A'ah betul tu,itu petua org tuakan,mmg Lin amalkan..

    ReplyDelete
  27. Kasawari:Hehehe,mana ada lebih nye,sekali ngadap melantak je tu..hahaha

    ReplyDelete
  28. Arif:Hehe,itu abg beli kt pasar borong pandan city JB tu Arif,skrg mana ada musim Arif...durian sesat.

    ReplyDelete
  29. Cik Lynda Wawa:Mana ada lg Lynda uii,dh abs mlm tu jgk uii...keh3x

    ReplyDelete
  30. Besnya durian..baunya sampai kesini ha! Rezki orang!

    ReplyDelete
  31. ayooooooooo kak lin...
    tu makan ker melantak?
    melantak lite2 eh...

    hehhehehe

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥

    *********************************

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.