Memori malam minggu

3/03/2009 09:41:00 AM






Salam semua..
Malam tu, lepas dah check in Hotel, kitaorang keluar gi Sogo, apalagi nak test power suara la,hahaha... ingat nak booking dulu ke, tp sampai aje dah ada room, so kitaorang terus je la masuk, mula2 ajak Retna sekali, tp mungkin dia keletihan x dpt join, roger kt Shai masih bekerja lagi, so Shai dtg lewat sikit, apalagi kitaorang kasi gegar la, apa2 pun kita makan dulu isi perut, dalam setengah jam baru Shai datang, apalagi duet lagu wajib 'memori daun pisang', dan lagu wajib solo 'goyang inul'..muahahaha.
Lepas 3jam berlalu, Shai terus balik, kitaorang terus ke Downtown Cheras, fuyoo ramainye manusia, parking pun susah beb, jauh gak kitaorang menapak, macam2 ada, dekat kul 1.30am kitaorang gerak balik, adehh masing2 dah keletihan mengantuk, balik je Hotel terus tido..


P/S: Tak sangka laki aku pandai gelek, gerekkk sehhh...

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com