Tuesday, March 03, 2009

Memori malam minggu






Salam semua..
Malam tu, lepas dah check in Hotel, kitaorang keluar gi Sogo, apalagi nak test power suara la,hahaha... ingat nak booking dulu ke, tp sampai aje dah ada room, so kitaorang terus je la masuk, mula2 ajak Retna sekali, tp mungkin dia keletihan x dpt join, roger kt Shai masih bekerja lagi, so Shai dtg lewat sikit, apalagi kitaorang kasi gegar la, apa2 pun kita makan dulu isi perut, dalam setengah jam baru Shai datang, apalagi duet lagu wajib 'memori daun pisang', dan lagu wajib solo 'goyang inul'..muahahaha.
Lepas 3jam berlalu, Shai terus balik, kitaorang terus ke Downtown Cheras, fuyoo ramainye manusia, parking pun susah beb, jauh gak kitaorang menapak, macam2 ada, dekat kul 1.30am kitaorang gerak balik, adehh masing2 dah keletihan mengantuk, balik je Hotel terus tido..


P/S: Tak sangka laki aku pandai gelek, gerekkk sehhh...

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com