MsjBox@Melaka-6

3/30/2009 01:12:00 PM









Salam semua...

Hepi Bufday "YANA"-Fauziah Ghaous

-Sampai saje di meja khas, terus order makan, semestinye asam pedas.
-Ada karaoke free la, apalagi *memori daun pisang* layannn sila klik sini.
-Order makan pun sampai, apalagi makan dan makan.
-Jam 11.30pm kami bt perancangan, nak celebrate wish kejutan birthday bt Yana.
-So masing2 berlakon la, apalg Lin bawa Yana kluar dgn Lily, sementara derang semua prepare, tanpa di hidu, kurang tepat jam 12am 29hb Mac, kelibat Yana muncul, semua terus menyanyi lagu selamat hari jadi..hahaha sgguh terharu si dak kecik tu..huk3x
-Terima kasih bt semua yg memberi hadiah bt anakku Yana, byk nye dpt bear..
-Tanpa di duga kebetulan pelakon Fauziah Ghaous tu pun berada dia situ menjamu selera, so apalagi tangkap pose la semua..keh3.
-Mmg happening walaupun di sambut tanpa kek.
-Selesai semua 'kami' pun beredar dan kembali ke penginapan masing2...


P/S:Sedikit menghampakan kali ini, asam pedas nye kurang power!! ermm nk lagi? tungguuu



You Might Also Like

29 Orang Komen

  1. Happy birthday yana..
    bestnyer dpt jumpa fauziah ghaous....

    ReplyDelete
  2. Happy birthday yana..
    bestnyer dpt jumpa fauziah ghaous....

    ReplyDelete
  3. chantek tak kak..fouziah gous tue dr dekat..ker haku chantek lagikk..mhuhahuahua...

    kak..said hepy belated utk Yana yerk..moga pjg umur..moga jadik anak yg baik..sukses selalu..dan bertambah tambah chantek...muahhhh

    ReplyDelete
  4. kak..dah byk kali haku try komen blog akak tp direject...naper yerk..ker memang akak reject..akak tak suker haku komen ker..huhu

    ReplyDelete
  5. alamakkkkk.. fauziah gous tu jande dir tu.. alahai..

    ReplyDelete
  6. yang ni kelakar bila budak2 tu campak lilin besday tu.. panas panas.. kelakar.. tapi best kan lepak kat sini.. kalau lepak kat luar lagi best...

    happy besday yana.. he he

    ReplyDelete
  7. buy ambien online overnight better sleep ambien xanax - ambien side effects in children

    ReplyDelete
  8. diazepam online buy diazepam from thailand - diazepam dosage vs xanax

    ReplyDelete
  9. buy valium online medication prince valium rapid - valium drug screening urine

    ReplyDelete
  10. buy ativan online ativan and alcohol addiction - 30 mg ativan overdose

    ReplyDelete
  11. buy diazepam buy diazepam online no prescription usa - order diazepam online usa

    ReplyDelete
  12. buy ativan online does ativan or xanax work better - ativan uses hospital

    ReplyDelete
  13. diazepam 10mg diazepam 2mg buy - diazepam erowid

    ReplyDelete
  14. buy diazepam online online pharmacy reviews diazepam - diazepam online no prescription

    ReplyDelete
  15. alprazolam medication generic xanax pictures information - xanax withdrawal night sweats

    ReplyDelete
  16. ativan no prescription ativan drug - ativan side effects pregnancy

    ReplyDelete
  17. buy diazepam buy diazepam fast delivery - diazepam 10mg dosage

    ReplyDelete
  18. ativan online ativan generic cost - generic ativan india

    ReplyDelete
  19. order ativan ativan withdrawal headache - ativan uses dosage

    ReplyDelete
  20. buy valium online valium 10mg vs xanax 2mg - buy valium online with paypal

    ReplyDelete
  21. generic valium little green pill valium - buy valium online uk fast delivery

    ReplyDelete
  22. zolpidem no prescription ambien generic teva - ambien show on drug test

    ReplyDelete
  23. valium without prescription valium and anxiety - valium + zoloft + side effects

    ReplyDelete
  24. buy valium online valium effects sperm - valium drug test long

    ReplyDelete
  25. soma carisoprodol carisoprodol klonopin - carisoprodol 350 mg description

    ReplyDelete
  26. buy ambien online no prescription ambien cr manufacturer coupon - retail cost generic ambien

    ReplyDelete
  27. soma muscle soma muscle relaxer erowid - buy somatropin south africa

    ReplyDelete
  28. buy ambien online ambien cr lunesta - pictures generic ambien 10mg

    ReplyDelete
  29. buy valium online overnight delivery valium recreational usage - diazepam 5 mg vs xanax

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.