Makan malam yg sempoii.

3/09/2009 08:17:00 PM










Salam semua...
Ptg tu Lin masak di bantu oleh Shai, tumbuk menumbuk semua dia take over, rajin betul, untung sapa dpt bt menantu tu,keh3...siap semua hidangan, Linda dan Kasawari pun sampai, siap bwk buah tangan, sekejap tu Intan dan Family pun sampai, so bila dh jumpa berborak, apalagi retak jgk dinding rumah tu sikit,keh3...'jemput la makan nye, rase la hidangan x seberapa ku ini'...
Selesai makan seisi berborak dan bergossip pun bermula, riuh dgn keletah anak2 Intan, ala biase la Intan, anak2 kecik mmg mcmtu..hidangan kopi-O pun di sediakan, tp x de keropok greng, hanya buah tangan dr Linda&Kasawari aje yg di hidangkan sebagai pencuci mulut..
Dalam berborak tu, Retna pun sampai, malam tu dia tido sini, esok dh nak balik dh tu, Intan dan suami pun beransur pulang ke rumah, terima kasih Intan sudi dtg meramai2kan..
Hubby Lin dgn Kasawari dok asyik tgk TV cerita HBO, sampai kan si Linda dh tertido di kerusi menunggu, Shai jgn cakap le, awal2 lagi dh tido, tp tido2 ayam je tu...keh3.
Dalam pukul 1am lebih jgk baru Kasawari dgn Linda beransur balik, lepas tu apalagi, Lin dan Retna terus masuk tido dlm kegelapan malam, eh dh pg dh pun..hahahaha.



P/S:Terima kasih Kasawari& Linda juga Intan&family sudi dtg meriahkan lagi makan malam kita bersama...

12 Comments

  1. nasib baik tak bawak tilam dan bantal.. kalau tak.. he he.. memang marathon ler HBO kat rumah lin.. he he..

    tak cerita ker pasal tgk badminton all england tu main kat mana? he he..

    thanks lin.. thank bro sabar... murah rezki kalian.. amin..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Lin atas hidangan yg best2..

    Maaf banyak2 sebab kelasakan anak2 Intan kat umah Lin. Macam Intan cakap, diorg tak pandai nak berlakon. Mcmmane diorg kat umah, camtu juga diorg kat umah orang. harap Lin tak serik ya..

    Semoga murah rezeki Lin&suami.. Amin..

    ReplyDelete
  3. nanti satu hari bile dir dah senang, dir pun nak join jugak.. skang ni kne keje lebih sikit.. hehe

    ReplyDelete
  4. Kasawari:Itu le,lainkali bwk je tilam bantal semua,ok! sama2 amin rabbalalamin..

    ReplyDelete
  5. Intan:Sama2 Intan,ala itu bdk2 la Intan,bru nk naik..mudah2 han ada rezki kita kumpul lg ok...terima kasih sudi dtg ye Intan...

    ReplyDelete
  6. DirFara:Aduhh rindu nye kt Dir,cepat2 la kawin,nnti thn leh join sekali kan?...*wink

    ReplyDelete
  7. Best nye dpt mkn ramai2..urmmm:)

    ReplyDelete
  8. Singamaraja:Salam kenalan juga....

    ReplyDelete
  9. Gadis:Salam kenal..Tq sudi singgah.

    ReplyDelete
  10. Zahirah:Mmg seronok,ramai2 kan mkn bersama,ada kesmpatan kita mkn sama2 ye Zahirah.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com