Semalam punye cite

3/15/2009 10:37:00 PM



Salam semua...
Smlm Lin masuk Sgpore hntar brg keje abg kt Tuas, skli mak aii punye la panjang jem byk kete dr nk masuk Sgpore hgga kan yg nk kluar Sgpore, mgkin cuti sekolah agknye yg bt jem tu, ramai yg dok bercuti keluar negeri, ishhh sakit sengal2 kaki menahan class dan brek smlm, ingt kan saje2 dok jln2 sat kt Raffles city tu, nnti dh le reda jem tu, huh sama jgk lg bertambah panjang jem nye, dh tu kaunter x bkk semua, apa la silap kt situ ek..harus di fikir2 kan di titik beratkan tu...lepakkk



Ptg nye tu Lin ikut abg gi office main badminton, ermm mcm x caya je, dok dlm sebuah office tu ada workshop sebesar gelanggang tu, ishh punye la besar lapang, siap nk main tggu giliran,keh3..ala derang bt tu untuk suke2 waktu abs keje sambil baik utk kesihatan kan, abg Lin boleh di kira hr2 dia main tu, abs je waktu keje terus ke belakang workshop, lgpun klu area pasir gudang tu, waktu jam ptg kul 5.30pm tu mmg jem, so sementara menunggu jln lenggang, keluarkan peluh dulu ler, smlm tu abg main semua set menang, bdk2 tu kena belanja minum,muahahaha.



P/S: Bwk kete manual, tggu la kete automatik, free sikit kot kaki ek...*wink*.


14 Comments

  1. kete auto pun bukan bole main tekan je padelnye sis.. gearbox cepat rosak kalau asyik lenjan je.. hehe.. mentang2 le keje workshop..

    ReplyDelete
  2. DirFara:Itu ler,kt rumah ni semua kete auto,servis kena baik,jgn tggu kejap2,lama2 nnti mula lah ragam kan...

    ReplyDelete
  3. ermmmm akak selalu ker singapore lah yer..tingin nak ker saner..tapiii johor pon tak lepas lagik camnor eh..huhuu sweeet dream jerlahh..

    ReplyDelete
  4. tak reti nak bawak kete manual.. penah skali try bawak, terkezut2 giteww.. hehehe!

    ReplyDelete
  5. Hai SiS Lin..
    hari-hari jem...nak pusing2 tengok keindahan alampun dah susah.Asyik tengok lampu brek merah je...pening...

    ReplyDelete
  6. vah vah vah kak lin pi spore...
    he he he..
    yanie pandai bawak kete auto jer...
    kete manual yanie failed nak bawak

    hehhehe

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete
  7. Sheila:Ala itu pun dh dkt je,dn ada keje nk diselesaikn..

    ReplyDelete
  8. Sis_Nita:O ye ke,Sis ok lg,mana2 pun boleh....

    ReplyDelete
  9. Hati Kristal:A'ah kan,kalu jem2 cmtu kan,nk kuar pun malas kan....

    ReplyDelete
  10. YaniePutrajaya:O kena belajar tu,tp auto mmg senang je,nk gayut tel pun boleh kan..hehehe

    ReplyDelete
  11. Wah luasnya workshop, siap ada gelanggang lagi... ni mesti time kerjapun main jugak....

    ReplyDelete
  12. tapi kereta manual lagi best pasal pikap lagi tinggi ;)

    ReplyDelete
  13. CoolGuy:Mmg luas dn besar,x le waktu keje main,dh abs waktu keje bru masuk gelanggang..

    ReplyDelete
  14. Adeck:Betul tu,Sis lg suke bwk manual dr auto...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com