Friday, March 20, 2009

Sengal punye orang!!!


Salam semua...
Arghhhh!!! Tension nye!!! Aku dh cakap nak color PUTIH, putih le!!!!
Aku x kira tukar jugak, putih nak putih jugak...
Bukan HITAM!!!
Ishhh SENGALL tul la...


P/S: Adehh tangguh lg..sakit nye jantung aku...

10 comments:

  1. Amer:Ala tokeii kedai kete tu le,lain mintak lain yg sampai,Lin mntk tukar jgk,dh kena tggu lg 1mggu...hukhuk3x

    ReplyDelete
  2. nnt blh bwk eira gi jenjln kn sis
    hihi

    ReplyDelete
  3. EpalGreen:Boleh aje Eira...

    ReplyDelete
  4. Amer:Ermm sabo aje ler..kan?

    ReplyDelete
  5. lorr itam ok per :p
    tapi ok gak putih, leh sesaing ngan si putih kiter :p

    ReplyDelete
  6. Ako:Ala x nak Hitam!! nak Putih jgk,Putih jgkkkk.!!!

    ReplyDelete
  7. mula2 baca macam tak faham.. ingatkan t-shirt msjbox ker.. kah kah. rupanya kereta baru ek..

    ReplyDelete
  8. Kasawari:Itu le,fedup je di bt nye..kena tggu lg stok sampai..adehhhh

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com