Terima Kasih 'Yang'.

3/26/2009 11:08:00 PM

Salam semua...
Td waktu Hubby Lin blk, dia hulur sesuatu, tgk2 plastik Jusco, skli bkk, surprise!! ada baju 2lai, dn bag tangan 1, yg best tu color purple, i like!!..thankx Yang..dia kate ada sale utk 2hr bg pemegang Jcard Jusco Permas Jaya..offer sehingga 70%..klu x offer x beli kot tu..keh3x..



Hehehe..ada lg, hrtu kan dia kate asyik purple je bag tu, so hrni dia belikan lak bag sling tp color hitam, sebab Hubby kate nk match pakai baju senang, balik2 purple je..hehehe i like!!! so what!..
Thankx Yang..offer jgk tu, 50% so harga dia byr cuma separuh je la...murah ek, siap pesan, x leh bwk Lin, kang lg byk yg di borong..hahaha takot dia..


P/S: Nape x bag tu color purple ek? kan ke cantik! hehehe


You Might Also Like

15 Orang Komen

  1. nasib bag x pepel lagi.. hehe.. sis!!! jom makan eskrem keladi!!! pepel ugak tu!! hehe

    ReplyDelete
  2. ouh purple...

    me likee... eheh.

    nape x minx belikan utk incek liquid skali..?!! ehehehe =P

    ReplyDelete
  3. DirFara:Kalau bole mmg nk pepel je la...aiskrim?o x minat yg keladi lak,color je minat..hahaha

    ReplyDelete
  4. Liquid:O suke purple gak ek..jom dftr FC purple meh...

    ReplyDelete
  5. itam pun cantik per...

    Itam itu menawan gitu.. huhu

    ReplyDelete
  6. seronok nya dapat adiah jer ni..hehehe nnt ct cari yang suar kecik color purple ehh..nak bagi kat lin hehehehe

    ReplyDelete
  7. eskrem keladi la besttttt.. nak2 yang kene apit ngan biskut tu.. hehe

    ReplyDelete
  8. uhuhu.. baik tul hubby tercinte itu hehe :D

    ReplyDelete
  9. hamvoiii cemburu tau cenggini...bertuah akak tau...alahai biler ler hubby haku mau kasik handbag nihhh...

    nie ari mesti pakse diyer belikan utk haku..hehe

    ReplyDelete
  10. wah bestnya...kita nk jugak..ehehe...

    ReplyDelete
  11. wah3!
    borong sakan ek.
    jj card wawa dh expired.
    hahaha!
    malas nk renew.
    =P

    ReplyDelete
  12. waa dpt hadiah jugek!bagus ah hubby sis lin ni...newey h.bag tu cantek la..

    ReplyDelete
  13. bestnya...
    sling bag tu cntik ar...

    ReplyDelete
  14. akak suke purple :p
    grrr yonna suka light je la hehe

    wahh best dpt hadiah surprise kan? haha
    alaa handbag hitam la senang kak ;p
    boleh masuk ngan semua kaler baju

    ReplyDelete
  15. untung lin.. mcm2 abang sabar belikan.... nanti balik dari kedah.. mana tau dapat madu sebotol ker apa.. larikkkkkkkkkk!!

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.