Monday, April 13, 2009

All In One dalam 3in1.



Salam semua...
Aduhh kepala pusing lg ni, dok teringat dn terhidu bau2 ketiak orang bersesak kt PC Fair smlm...adehhhh...smlm tghri Lin ajak abg gi Persada Johor ada Pikom Fair 09, lgpun mmg kitaorg tgh survey2 nk carikan anak2 printer yg 3in1 tu siap dgn scan dn photocopy, senang kan?.
Bukannye ape, anak2 sibuk sekejap2 kang gi photocopy, gi print le, scan le, ye la masing2 dh Sek.Men sibuk dgn keje kursus le, byk paper work nk kena bt, so smlm bila sampai je kt Persada tu, mak aiii orang jgn ckp la, mcm ulat gamaknye, Lin dgn abg park kete kt luar je, so menapak jarak jauh sikit la, dr dok pusing2 cr parking tu, baik jauh sikit jnji x sakit hati.
Lin gi ber2 je smlm, mmg anak2 semua x nk ikut, thn lepas derang ikut mmg x dpt nk kawal, x leh nk belek2 asyik dok pimpin je. so smlm kira lenggang le sikit..keh3x
Sampai kt dlm tu, survey2 dulu brand dn gi 1 per 1 boot, tp pilih punye pilih, last2 dpt yg ni, kira branded, dan harga kira murah le tu, dpt free bag laptop dn towel lg tu, abg x beli apa2, Lin je dok sibuk beli pen drive le, mouse le,keh3x..tu pun byk lg x dpt beli, orang sesak sngt la.



P/S: Eee smlm dok geram tgk laptop2 yg baru dn lg canggih, rase teruja gitu!..hahaha.


3 comments:

  1. salam persinggahan,
    saya dah lama tak melawat di PC fair ni sebab fobia dan tak nak bersesak-sesak.

    Memang senang kalau ada mesin yang boleh 3 in 1 ni.

    ReplyDelete
  2. Biasalah Kak.. PC Fair Memang Jual Murah2.. Time Tu Ler Orang Berpusu2 G Carik Barang Komputer.. Atau Nak Beli Barang Komputer.. Saya Pun Ada Printer.. 3 In 1. Printing, Photocopy, Scanner, Photoprining Skali.. Keh3.. Sama Jelah Kot Dengan Printing Tu.. Haha..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..