Hepi Bufday 'LILY'.

4/08/2009 08:00:00 AM


Salam semua...
"Selamat Hari Jadi,Selamat Hari Jadi,Selamat Hari Jadi bt Lily" "Selamat Hari Jadi"..muah3x..
Along ucapkn semuga di panjangkn umur, di murahkan rezki, bahagia ke akhir hayat..Amin.
Ko x de bt party2 ke, tiap2 tahun asyik makan kt rumah Mak je,keh3x...
Ehemmm esok aku dtg baru bg hadiah ek..ala biase le, hadiah bg org pun aku bg color purple..suke le aku suke...hahaha.
Uitt ko x gi Istana jumpa Sultan Johor ke, mintak hadiah, kan sama tu tarikh lahir ko..keh3x.

Lily ni panggilan nama dlm keluarga, adik Lin yg no-2, tp Lin je yg pggil dia 'Cepet' sbb cepet na mata dia dr Lin, betul2 mcm jupun..hahahaha.
Nama sebenar tu Marini Md Noor.
Lahir pada 8 April 1978.
Dah berkahwin, mak aiii laju gak sama dgn Sally tu, dh ada anak 4org..hehehe.
Adik yg ni kawin dgn org Singapura tp lbh suke dok kt JB, belanje murah katenye..bijak2...

"Selamat Ulang Tahun bt Sultan Johor"
Daulat Tuanku!Daulat Tuanku!Daulat Tuanku!

P/S: Ermm..apa lak la menu sponsor ko kt rumah Mak esok ek...keh3x



You Might Also Like

8 Comments

  1. hari ni pun hari jadi aku gak...so... aku bagi cuti buat seluruh johor. hepi besday to me

    ReplyDelete
  2. arini akak cuti eh
    bday sultan johor...

    patut la mak pagi2 lagi dah call
    nk bgtau dia tak keje

    ReplyDelete
  3. hee kakak.
    happy birthday to her eh :D

    ReplyDelete
  4. hepy besday utk lily juger..moga pjg umur dan diberi kesihatan yang baik..

    ReplyDelete
  5. happy birthday to sis lily..
    nnti mintak sis lin hadiah.hehh

    ReplyDelete
  6. Arief ucapin selamat happy birthday juga yaah...!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. semoga panjang umur, murah rezki dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat.. amin..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com