Aku Rindu Kamu!!!!!

5/29/2009 11:14:00 PM


Salam semua....
"Sepi sunyi keresahan melanda, hati merindu merintih dalam sejuta rasa, sayang kau bawa, kasih kau pergi, aku kau tinggal dalam kehibaan, sayu rasa tatkala jiwa meraba, tiada dakapan dan pelukan dalam pangkuan.."
"Aku rindu, aku sepi, bila kau tiada, datang la sayang, kemari lah kasih, bawa aku bersama dalam perjalanan cinta, aku tahu niat mu itu mencari rezki untuk kita, tp apakan daya, aku tak dapat menahan segala rindu di dada, makin aku diam, makin aku pendam, makin ia datang membisik kata cinta mu yg membara...."
"Kini aku harus faham dan percaya segala dugaan dan cubaan mesti aku harung walau rindu, sayang, dtg memecah tembok nafsu ku ini untuk terus rindu merindui mu, akan ku tunggu kau pulang, biarpun masa yg menentukan, aku dan anak2 mendoakan semuga kau sihat senantiasa, semuga kau di sana percaya bahawa aku merindu, mencintai, mengasihi dan mencemburui kau selalu...ingat lah daku dalam dakapan mesra mu.....i miss u.."


P/S: Luahan rindu melayan perasaan bila rindu datang lagi...8hr pemergian mu..


You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. alahai siannye k lin...sy dok pisah ngan hubby sehari pun dah rindu2an inikan pulak k lin yg 8 hari...adui!!!!sabo je la ek... :D

    ReplyDelete
  2. aiseyman.. sedih seh baca entri ni.. kasawari merasai apa yg lin rasa.. cewahhh..

    byk2 sabar ya.. pasti berjaya.. di akademi fantasia.. he he.. alah.. bekorban apa saja..

    ReplyDelete
  3. ermmm... jgn nagis banyak2 tau.... nanti banjir wo... pepun, kagum dgn kasih yg sis tunjuk....

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.