Monday, May 18, 2009

Bertuahnye Aku!!!


Salam semua..
Hehehe..Para penonton, ibu2 bapak2 semuanye...hahahaha.
Saje je lepas gian tu, lama dh x nyanyi lagu tu..huhuhu, ok2 hrni bru le nk pamerkan award dr Dheqchik ni, sori ek Chik, Sis sibuk dgn AF7 tu pastiu dgn MU tu lg..adehhh x de idea nk kasi en3, terasa bertuah nye badan bila dpt award 'Bertuah Award' ni dr Dheqchik, thankx ye Chik...ada lg, bg lg..hehehehe..



Ermm..dan tuah yg ke-2 lak, hrni Lin dpt kiriman poskad dr Eena yg jauh di Australia Melbourne tu, thankx ye Eena, mmg x sangka dn teruja gitu, ye la Lin ni pencinta poskad, ada le jgk dh byk simpan poskad, mcm2 ada, Sis doakan Eena berjaya dlm final exam ni, nnti bercuti blk ke M'sia, leh kita jumpa oke!!...muah3x...


P/S:Biar jauh di mata,tp ingatan ikhlas kalian membuatkan begitu dekat di hati..terima kasih...


30 comments:

  1. akak MU kat atas tu, mesti buat berbulu mata tu kan...

    ReplyDelete
  2. wahh, dah sampai ek poskad kite? ehehehe... ada lagi tu nnt. seprais seprais.... ;)

    ReplyDelete
  3. Eana tu blogger ker.. ermm bagus tu org ingat kita walau jauh di mata..

    utk shay di atas tu.. MU glory glory.. ha ha

    ReplyDelete
  4. tgah bergumbira MU menang ke? tggu MU jumpa Barca plak nti ye..

    ReplyDelete
  5. ambien medication ambien cr printable coupon - price of ambien with insurance

    ReplyDelete
  6. can you buy xanax online legally xanax drug test wiki - buy xanax online in uk

    ReplyDelete
  7. ativan lorazepam low dosage ativan - ativan for depression

    ReplyDelete
  8. buy xanax what do generic xanax pills look like - can you buy xanax from canada

    ReplyDelete
  9. buy generic ambien online chantix ambien drug interactions - online prescription for ambien

    ReplyDelete
  10. buy diazepam buy diazepam 10mg no prescription usa - cheapest diazepam online usa

    ReplyDelete
  11. zolpidem 10 mg zolpidem tartrate 5 mg tablet picture - generic ambien manufacturers

    ReplyDelete
  12. diazepam for dogs que es mas fuerte diazepam o trankimazin - diazepam dosage bnf

    ReplyDelete
  13. xanax no prescription online what does 1mg xanax feel like - xanax generic 031

    ReplyDelete
  14. buy ativan ativan oral dose - where can i buy lorazepam online

    ReplyDelete
  15. buy zolpidem online zolpidem tartrate from india - zolpidem cr 12.5 mg

    ReplyDelete
  16. lorazepam online generic form of ativan - ativan generic dosage

    ReplyDelete
  17. buy generic xanax online can xanax withdrawal last year - long does 1mg xanax xr last

    ReplyDelete
  18. ativan mg ativan side effects in kids - ativan side effects crying

    ReplyDelete
  19. ativan for sale ativan withdrawal side effects - ativan dosage valium

    ReplyDelete
  20. xanax cheap xanax effects and side effects - xanax reviews 2012

    ReplyDelete
  21. buy diazepam dose of diazepam - diazepam tablets 5mg side effects

    ReplyDelete
  22. where to buy xanax online no prescription generic xanax manufacturers - xanax dosage amounts

    ReplyDelete
  23. buy soma 350mg withdrawal from carisoprodol - soma online paypal

    ReplyDelete
  24. buy ambien online online ambien plus soma pharmacy - ambien cr 12.5 high

    ReplyDelete
  25. valium price valium medication effects - drug.com valium

    ReplyDelete
  26. soma medication carisoprodol 350 mg and xanax - carisoprodol opiate

    ReplyDelete
  27. order ambien online ambien lockit for sale - ambien online shopping

    ReplyDelete
  28. cheap diazepam buy valium online india - valium pill yellow

    ReplyDelete
  29. ambien pills zolpidem ambien cr side effects - ambien side effects vision

    ReplyDelete
  30. valium purchase valium usual dosage - valium 5mg dogs

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com