Ermm..Janji Ingat & Dapat!




Salam semua...
Yeee hubby sudah balik dr Lumut, sampai dlm pkl 1.30am, nak ikutkan cepat dr tu, tp smlm van yg abg naik tu accident di Kuala Kubu, nasib jgk tu abg kate, klu x mmg x tau nk ckp, sbb nyaris2 van tu terbalik, tp di sebabkan kete dr arah belakang langgar so van jd berpusing je ats jln, tp kete yg di langgar dr depan tu teruk katanye, jln licin, hujan mgkin driver tu laju, tp dh bt report semuanye..alhamdulilah, syukur.
So apalagi, mari cuci mata,keh3x..pertama sekali sampai je mlm td, abg bg Lin baju tu, teruja ko, color purple lg, hadiah Hari Ibu katanye, tahnkx,muah3x...x lupa jgk utk ank2, t-shirt dr Pangkor, ikan pekasam dh mesti le klu ke Perak tu, ermm sedapnye le, masak goreng dgn cili api, bawang, perah limau sambal, adehhhhh,ngenceeees..
Yg satu ni mmg pelik, mmg le sukee baju jc Chealsea, tp lor kenapa lak abg beli utk golkeeper? ermm pelik gak tu, tangan panjang segala, color hitam pulak tu, apa2 pun terima je la, mana le tau kot2 nk berlawan dgn MU Kasawari7 nnti, abg Lin leh jd golkeeper utk Chealsea Bukit Indah..hahahahahaha.



P/S: Minggu depan abg gi Trengganu lak, adehhh 1bln tu...huhuhuhu
*mlm td x leh tido,bunuh setan, byk berkeliaran..hahahaha



8 comments:

  1. sis lin,menceceh air lio tgk ikan pekasam tu.nak sepeket!!!!

    ReplyDelete
  2. Dapat hadiah ...kira berbaloi jugak ler walaupun kena tinggal. :D

    ReplyDelete
  3. kak lin suke purple eh?hehe..
    sy pun suke jugak

    ReplyDelete
  4. wah..
    sayangnyer papa kat mama..
    kalau selalu kena tinggal, leh dapat hadiah selalu..
    huhu..

    ReplyDelete
  5. sedapnyer ikan perkasam tu

    ReplyDelete
  6. wahh!! chantek nya baju dier ;) untung lin. dpt hubby mcm tu. g mana2 mesti ingat! keke

    ReplyDelete
  7. dalam pkastik ikan pekasam ker ....mesti sedap nih ...tambah2 kalau pekasam dari serawak

    ReplyDelete
  8. boleh pinjam tak jersey chelsea tu.. nak guna utk cuci kereta.. ha hah.. larikkkkkk

    kasawari tak makan sgt ikan pekasam ni.. asam mangga suka ler.. atau asam jeruk.. he he

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..