Friday, May 08, 2009

Gift 'Hari Ibu' Bt Semua...



Salam semua...
"Ibu, Ibu, Engkaulah Ratu hati Ku"...sedihkan bila dengar lagu2 Ibu berkemundang sejak 2-3hr ni, walaupun Lin masih ada Ibu, tp kesedihan itu dpt di rasakan kepada sesiapa yg tiada ber Ibu lagi, sedih sama terasa tatkala Lin kehilangan Abah tercinta, macam tu le rasanye waktu kehilangannye kan?....
Ok la, telah sedia maklum semua, minggu ke-2 setiap hr Ahad, kita semua akan menyambut Hari Ibu, so thn ni jatuh pd 10mei ni, so bt semua, Lin ucapkan 'Selamat Hari Ibu' kepada sesiapa yg sudah bergelar Ibu, semuga dapat menjadi Ibu yg terhebat & terbaik, bt anak2 dn suami tercinta...
Bg yg tiada Ibu, jgn sedih dn berduka, sematkan di dalam hati naluri bahawa 'Ibu kamu adalah yg terhebat bt kamu' 'Tanpa Ibu tiada kita merasa nikmat hidup di dunia, tanpanye tidaklah kita dpt merasa kasih sayang seorg Ibu' dan sekarang, kamu la penyambung Ibu utk mendidik anak2 kamu semua, bg lelaki pula, anggap lah kerana Ibu kamu menjadi manusia yg berjaya & berdikari dan hargai lah isteri kamu, kerana dialah Ibu bt anak2 kamu semua...
Bt tanda ingatan & penghargaan...terima la hadiah/Gift bt semua kawan2 yg bergelar Ibu..."Happy Mother's Day"...



P/S: Bt Ibu Lin, Rosnah Abdullah, nntikan kejutan bt Ibu....'Dolly sayang Mak'...


7 comments:

  1. Happy mother's day untuk sis lin...

    ReplyDelete
  2. Untuk tuan blog ni jugak SELAMAT HARI IBU..........

    Jadilah ibu yang baik, manja, mesra, ramah, penyayang dan jangan lupa tegas sikit. :D

    ReplyDelete
  3. Arief ucapken:

    SELAMAT HARI IBU juga !!!!^_^

    ReplyDelete
  4. selamat hari ibu... Ibu ke ni..?

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com