Wednesday, May 13, 2009

Jangan Fikir2, Makan Je..




Salam semua...
Hrni x de la masak apa2 special, cuma spageti, tu pun dh kira berat tu, tp kan, korang tau je le tekak ni, blk je dr amik Naz td, gi Jusco sat, konon2 nye nak beli minyak wangi kete jek, skli dok round2, terasa lak nk makan pizza..ermmm
So apa lagi beli le, ada deals kan, 2 set regular only rm28 jek, Lin pun beli le 2 set, hawaiian chicken & marsala crab...fuhhh dok terbau2 dlm kete...Balik je ke rumah, Lin dgn TERsengaja nye,keh3x..TERmakan 3 keping skli gus..adehhhh padahal dh mkn dh tghri tu, pg makan roti lg, apa sudah terjadi???...
Sebenarnye bende ni boleh dikatakan mmg semulajadi, nak ilangkan stress dn masaalah, so apalagi mulut kena sentiasa kunyah mengunyah, bru le segala yg tersimpan seolah2 hancur masuk dalam, ntah le mgkin kot...x pe le, esok2 je le Lin sambung diet balik..hehehe.


P/S: Kita senyum, gelak, ceria, semua nmpak gembira tp kita sedih, sayu, pilu, tiada sapa yg tahu...

6 comments:

  1. wah makan pizza ek.. ermmm... patut ler terbau..

    ermm senyum gelak.. ceria dan ketawa.. sedih mengangis.. sama2 merasainya....

    ReplyDelete
  2. combi pun suke pizza..island supreme sbb ade tuna & nenas.. :)

    bak ciket..! :p

    ReplyDelete
  3. lain kali jaga2 ..jgn termakan lagi.. :)

    ReplyDelete
  4. Yang mana lebih syok Piza bungkus ker atau hidang kat kedai ......

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com