34 - 30 - 33..ok?

6/11/2009 01:12:00 PM


Salam semua....
Hahahaha..itu bukan no ekor, dan jgk bukan tag oke...
Itu adalah ukuran bdn Lin, gumuk ke? kurus ke? oke le kan? cuma pipi Lin je x tau nak bg saiz le, dok chubby dh tu,hahahaha...Bukannya apa, cuma dok sian tgk2 pelanggan si An-Wardrobe tu asyik tanye je, muat ke x, besar ke x? kecik ke x? so x pasal2 Lin lak jd model, ye la Lin yg dh byk borong kt sana,hahahahahaha..
So lepas ni, sapa2 yg agk2 lbh kurang sz bdn dgn Lin tu, ha leh le pakai, sbb yg Lin pakai pun semua ada longgar2 lg tuss..he3x
* Baju dr An-Wardrobe...



P/S: Nak kecikkan lg sikit ukuran pggang tu, agk2 dlm 29' ka...

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. wah kak lin...
    cantek nyer baju....
    ok la ukuran tu...
    sedang2 elok....hehhehe

    ReplyDelete
  2. Ingat nombor ekor tadi, baru ingat nak pi beli. Kuang kuang kuang.

    ReplyDelete
  3. kamu ni slim dr saya la. sy jeles ok :(

    ReplyDelete
  4. feeewwiiiittt!!!! he he... saper ler tukang amik gambo tu eh.. cian amat.. he he..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.