Thursday, June 11, 2009

34 - 30 - 33..ok?


Salam semua....
Hahahaha..itu bukan no ekor, dan jgk bukan tag oke...
Itu adalah ukuran bdn Lin, gumuk ke? kurus ke? oke le kan? cuma pipi Lin je x tau nak bg saiz le, dok chubby dh tu,hahahaha...Bukannya apa, cuma dok sian tgk2 pelanggan si An-Wardrobe tu asyik tanye je, muat ke x, besar ke x? kecik ke x? so x pasal2 Lin lak jd model, ye la Lin yg dh byk borong kt sana,hahahahahaha..
So lepas ni, sapa2 yg agk2 lbh kurang sz bdn dgn Lin tu, ha leh le pakai, sbb yg Lin pakai pun semua ada longgar2 lg tuss..he3x
* Baju dr An-Wardrobe...



P/S: Nak kecikkan lg sikit ukuran pggang tu, agk2 dlm 29' ka...

5 comments:

  1. wah kak lin...
    cantek nyer baju....
    ok la ukuran tu...
    sedang2 elok....hehhehe

    ReplyDelete
  2. Ingat nombor ekor tadi, baru ingat nak pi beli. Kuang kuang kuang.

    ReplyDelete
  3. kamu ni slim dr saya la. sy jeles ok :(

    ReplyDelete
  4. feeewwiiiittt!!!! he he... saper ler tukang amik gambo tu eh.. cian amat.. he he..

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com