Dah Takde Idea...Layannnn

Monday, June 15, 2009


Salam semua...
Ermm apa nak cite ek, apa nak ckp ye, ntah le, x de idea, bkn x de mood, cuma idea je x dtg, mgkin agaknye nk kena kuar makan2 jalan2 soping2 bru ada idea kot..hahahahha..
Hrni dh stat sekolah, so apalagi busy le sikit, nak menyental, nak mencuci, nak mengemas, nak memasak, dan lg 1 keje yg dh jd rutin apalagi kuar masuk amik anak sekolah le...
Ok le, ada keje ni lom siap, korang layan je le gmbr kt atas tu, masa ni hr sabtu lepas waktu ke rumah org kawin ada jemputan tahlil doa selamat dn berzanzi...so jgn gelak2 layannnnnn...



P/S: Sunyi sepi dah uma ni waktu pg...ermmmmm ngantuzzzz ler..he3x

2 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com