Dah Takde Idea...Layannnn

6/15/2009 10:23:00 AM


Salam semua...
Ermm apa nak cite ek, apa nak ckp ye, ntah le, x de idea, bkn x de mood, cuma idea je x dtg, mgkin agaknye nk kena kuar makan2 jalan2 soping2 bru ada idea kot..hahahahha..
Hrni dh stat sekolah, so apalagi busy le sikit, nak menyental, nak mencuci, nak mengemas, nak memasak, dan lg 1 keje yg dh jd rutin apalagi kuar masuk amik anak sekolah le...
Ok le, ada keje ni lom siap, korang layan je le gmbr kt atas tu, masa ni hr sabtu lepas waktu ke rumah org kawin ada jemputan tahlil doa selamat dn berzanzi...so jgn gelak2 layannnnnn...



P/S: Sunyi sepi dah uma ni waktu pg...ermmmmm ngantuzzzz ler..he3x

You Might Also Like

2 Comments

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com