Mana Ayah???

6/22/2009 08:15:00 PM




Salam semua...
Jangan tkr contrast color PC anda, ini bkn kesilapan teknikal, ntah le kenapa gambar tu jd color kuning lak.mgkin sbb cahaya lampu kt ruang dapo Lin tu kot...ermmmm
Tak pe le jnji ada nmpak muka kan?..hehehehe, so mlm ni ingatkan nk plan bt lg sambutan Hari Bapa bersama anak2 je, tp hubby Lin lak takde, pg td dh terbang ke Bintulu ada meeting job kt sana, nsb kelmarin dh sambut dgn hubby, so malam ni sambut makan kek dan cup cakes bersama2 anak2 je le, sian Naz x dpt nk sambut dgn ayah dia..
Dek kerana color gambar tu maka kek tu dan cup cakes tu x de nmpk le color sebenarnye, hehehehe..biase le,pepel you!!! jgn mare...hahahahahaha
Thankx Eyna, mmg sedap dan cantik kek & CC tu..anak2 suke, Lin pun dh hntr MMS kt hubby....nk tgk rupa kek tu yg 'ori' klik sini..



P/S: Harap2 hubby Lin suka dgn hadiah Lin tu, surprise ltk dlm bag baju dia td..hehehehehe


You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. Wah, bagusnya, isteri dan anak-anak sambut fathers day. Happy fathers day kepada ur hubby.

    ReplyDelete
  2. Romantiklah Akak Ni.. Letak Kek Dalam Beg Baju.. Wahaha...

    ReplyDelete
  3. salam kak..

    hehehe..yg penting nasib baik akak sempat sambut ngan hubby..hehe

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.