Monday, June 22, 2009

Mana Ayah???




Salam semua...
Jangan tkr contrast color PC anda, ini bkn kesilapan teknikal, ntah le kenapa gambar tu jd color kuning lak.mgkin sbb cahaya lampu kt ruang dapo Lin tu kot...ermmmm
Tak pe le jnji ada nmpak muka kan?..hehehehe, so mlm ni ingatkan nk plan bt lg sambutan Hari Bapa bersama anak2 je, tp hubby Lin lak takde, pg td dh terbang ke Bintulu ada meeting job kt sana, nsb kelmarin dh sambut dgn hubby, so malam ni sambut makan kek dan cup cakes bersama2 anak2 je le, sian Naz x dpt nk sambut dgn ayah dia..
Dek kerana color gambar tu maka kek tu dan cup cakes tu x de nmpk le color sebenarnye, hehehehe..biase le,pepel you!!! jgn mare...hahahahahaha
Thankx Eyna, mmg sedap dan cantik kek & CC tu..anak2 suke, Lin pun dh hntr MMS kt hubby....nk tgk rupa kek tu yg 'ori' klik sini..



P/S: Harap2 hubby Lin suka dgn hadiah Lin tu, surprise ltk dlm bag baju dia td..hehehehehe


4 comments:

  1. Wah, bagusnya, isteri dan anak-anak sambut fathers day. Happy fathers day kepada ur hubby.

    ReplyDelete
  2. Romantiklah Akak Ni.. Letak Kek Dalam Beg Baju.. Wahaha...

    ReplyDelete
  3. salam kak..

    hehehe..yg penting nasib baik akak sempat sambut ngan hubby..hehe

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com