Wednesday, June 10, 2009

Rindu Satu Keajaiban..


Salam semua...
Maaf la ye, hrni Lin mmg hilang mood nak online, td siang sibuk uruskan rumahtangga, ptg Lin kluar ke rumah kawan,Milah melawat anaknye baru kluar hospital selepas di sahkan apendix, dan baru je selesai bedah, masih kecik lg,Zafran baru drjah4, kesian tgk, harap2 cepat2 le sembuh ye..

Tapi Lain pulak citenye bila dh mlm ni, dr Jusco blk ke rumah..
tetiba terasa kerinduan dtg mengusik jiwa,
tiba2 airmata mengalir,
tiba2 hati jd sayu mengenang saat2 manis,
tiba2 segala yg di bt jd serba tak kena,
tiba2 perasaan mula berkecamuk dgn seribu persoalan perasaan,

Yang pasti jawabannya...aku R.I.N.D.U....
Siapa, kenapa, mengapa & bagaimana...hanya tuhan saja yg mengetahui...


P/S: Tiada ungkapan nak di jelaskan erti sebenar RINDU, yg alaminya saja yg lebih tahu.

3 comments:

  1. rindu adelah antare penyakit paling sakit didunie.. penawarnye adelah bertemu org yg dirindu.. oh!! tiba2 teringat lagu rindu serindu rindunya.. hehe

    ReplyDelete
  2. rindu?
    skang yanie tgh merindu si dia...
    bekas kekasih ku...

    uwaaaaaaaaaaaaaaa.....

    hehehe..gurau2 jer....

    ReplyDelete
  3. sabar Lin...
    ila faham...
    time mcm ni lah..Lin patut byak berkomunikasi dgn rakan2 maya.
    muahhhhh!!kat lin!!

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com