Saturday, July 25, 2009

Anakku Amat Demam Lagi...


Salam semua....

Semalam elok aje dia, tp ptg smlm mmg nmpk lepak anak Lin ni, terus tido sampai ke maghrib dgn baju sek x bkk lagi, stat mlm dh rasa bdn nya panaz, tp Lin bg dia dulu Panadol Syrup bg keluar peluh, hrni pg still panaz dan hubby kata bawak gi klinik..
Ramai plk hrni yg sakit kt klinik, dok tggu jgk le td, dh sampai giliran, Dr mula checkup, suhu panaz nya mmg tinggi 39'c, so kena le makan ubat, lgpun tekak dia merah tu, batuk2 lg, sian la Lin tgk..blk dr klinik terus bersarapan di Habib, Amat makan roti tampal, selalu mntk 2keping, tp pg ni cuma 1 keping je, abs je dia mkn terus dia lepak tido kt situ, Lin pun apalagi mkn2 cepat, terus blk, bg makan ubat, dlm tempoh 24jam masih still panaz mcmtu, Lin refer blk ke klinik, takut apa hal lak kan? risau benar le..
*cepat2 sembuh ye nak, nnti kita gi tgk wayang yek...



P/S: So xtvt Lin hrni semua cancel...mlm je nk gi Yassin kt Perling...


15 comments:

  1. waduh..agak parah gak tue kan...

    out of topic--> dasyat ek?? mne de la.... besa2 je huhuhu klu yg dasyat tue mahu lebam2 muke.. lum lg pingan mngkuk terbang cam UFO huhh

    cet sekali bg baik punye partime job ek

    ReplyDelete
  2. Semoga Amat cepat sembuh..

    Saufi haritu rabu ptg, balik sekolah agama demam.. So, hari Khamis ponteng sek kebangsaan.. Tapi, petangnya mcm dah ok..jadi, sek agama dia sekolah mcm biasa..

    Alhamdulillah, tak berjangkit kat adik2.. sbb selalunya kalau demam ni..sorang kena pstu jangkit kat lain2..

    Amat mkn ubat ikut time yaa...!!

    ReplyDelete
  3. anak sy pon dmam..huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. sian amat !!!! kalu anak2 demam ... susah hati betul,kan?

    ReplyDelete
  5. Salam Sis..
    Get well soon utk anak Sis k..

    cian dia.. tengok gaya tdo dia pun dah boleh rasa sakitnya.

    Get well!

    ReplyDelete
  6. salam kak...

    alahai siannya dia..moga cepat sembuh yea amat...untie nk pindah umah baru bsk nie, maybe xdapek nk online...huhuhu...suruh mama tlg tgk2 umah untie yea...hhiihihi

    ReplyDelete
  7. alahaiiii..
    ciannyerrr laa hero tuhh..
    semoga cepat sembuh taw..
    rajin2 makan ubat..

    sis-lin jgn risau2 sangat yerr.. kejap lagi, ok laa hero tu..

    ReplyDelete
  8. salam sis..
    moga amat cepat sembuh..

    ReplyDelete
  9. tinggi jugak suhu bdn amat tue...
    if skali dgn batuk2 n masalah tekak tue kemungkinan influenza like fever... tapi xde pape2..
    just ambik ubat jer...

    hope amat cpt sembuh~~

    ReplyDelete
  10. alah kesian amat..

    moga cepat sembuh yer...

    :-)

    ReplyDelete
  11. smoga amat cpt2 sembuh...

    p/s: sis, my mum x penah bwa gi tgk wyg..kena tgk sndirik huhu..nti gi tgk ngan sis ar ley kan??hehe

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan..

    sis,tengah musim la sekarang..
    demam memanjang..

    ReplyDelete
  13. alahai, sian nya. ada pluang nk moteng tuisyen n sekolah ni. haha

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com