Thursday, July 09, 2009

Burger & Kasawari???


Salam semua...

Harini rasa ada ok sikit, makan ubat le, kalo x makan maunye melepek lagi le Lin ni, cuma sore dh ala2 rock pisau,hahahaha...so malam td tekak pun rasa x sedap, nak makan apa pun x rasa apa2, balik dr amik anak tuisyen, teringin lak nak mkn burger, so apalagi layan le burger daging, ermmm ada le jgk special kt tekak ni, mmg selera le makan tu...hurmmmmm

Dan ucapan ni nak di tujukan utk Kasawari merangkap kawan & saudara jgk tu, ada bau2 siput sedut dgn dia,hahahahaha....mmg ramai yg hepi dan gumbira dgn kembalinye blog Kasawari tu, kalo jalan Kasawari7 tu mmg sentiasa ada,hehehehehe.
So Bro wasssup2 man..welcome back to our world..he3x...mmg world pun sbb dh botak,wakakakah..
*abaikan le gmbar tu,sbb ada rambut..hahahaha



P/S: Mmg x boleh lari jiwa dgn berblogging ni kan?..1 virus jgk ni ek..ermmmm


27 comments:

  1. salam akak
    semoga akak sembuh cepat..

    lama tak makan burger

    ReplyDelete
  2. sis..
    wahhh.. roti beger tu nampak gebu dan mantopp..
    mesti sodapp..
    ni kalo demam.. dapat pekena beger camtu kan.. pasti cepat baik..

    ReplyDelete
  3. sis... nak nak ngap berger tu dulu .. pastu br nk ucap selamat kembali kpd Beep beep...

    ReplyDelete
  4. kah kah.. lawak gila lar entri ni.. bau bau sipu .. wa ka ka ka.. siot jer la..
    tu ler.. rugi ler kalo tak blog ni.. joint FB pun tak semeriah kat blog ni kan..
    thanks lin sekeluarga.. memberi inspirasi utk diriku muncul semula.. cewaahhh..

    ReplyDelete
  5. terkejut aku ni.. ingatkan burger daging kasawari.. nak kena ni nak kena kalau makan daging kasawari..
    ha ha ha..

    ReplyDelete
  6. lapa burger neh. lin! wt kan burger utk an sebijik!!!

    ReplyDelete
  7. makan burger jer...
    sian nyer...
    kalau sakit2 nie makan ape pun tak rasa..
    nak2 kalau sakit tekak..
    boleh duet nie..
    yus pun sore ella skarang nie..
    gara2 rambutan gading...

    ReplyDelete
  8. lin..combi pun demam gak tp smlm kawankan dorang gi tgk transfomers heheh..sejuknyer kat dlm panggung tu weii :(

    balik umah mkn ubat terus bungkus ler.. :)

    singgah mkn sate tp bila dah demam semua pun tak selera:(

    ReplyDelete
  9. kak ko dah sihat sepenuhnyer dah ker kak...cepat2 sembuhh,makan ubat tau..

    ReplyDelete
  10. buy diazepam diazepam 10 mg ohne rezept - diazepam tinnitus

    ReplyDelete
  11. diazepam is valium buy diazepam powder - cheapest diazepam online no prescription

    ReplyDelete
  12. xanax buy xanax side effects gas - generic xanax time release

    ReplyDelete
  13. buy diazepam diazepam youtube - diazepam 5 mg duration

    ReplyDelete
  14. buy xanax online xanax 44386 - xanax pills and dosage

    ReplyDelete
  15. buy diazepam online buy valium online no prescription usa - diazepam dosage anxiety usa

    ReplyDelete
  16. generic zolpidem zolpidem tartrate cr - medicamento zolpidem 10mg

    ReplyDelete
  17. diazepam buy long will 10mg diazepam last - buy cheap diazepam india

    ReplyDelete
  18. lorazepam vs diazepam diazepam 5mg side effects - diazepam serious side effects

    ReplyDelete
  19. valium diazepam venta diazepam online - diazepam watson

    ReplyDelete
  20. buy soma carisoprodol 136 - carisoprodol 350 mg opiate

    ReplyDelete
  21. ambien cheap best place buy ambien online - ambien dosage wikipedia

    ReplyDelete
  22. buy valium online valium costa rica pharmacy - valium dosage of 50mg

    ReplyDelete
  23. ambien pill ambien dosage age - ambien class b c drug

    ReplyDelete
  24. buy zolpidem online buy ambien online - costco price for ambien

    ReplyDelete
  25. buy generic valium online valium drug action - valium in urine

    ReplyDelete
  26. ambien order online no prescription ambien cr for sleep - medication called ambien

    ReplyDelete
  27. buy valium online valium pills look like - cheapest valium forum

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com