Hepi Bufday My Dear...

7/28/2009 12:00:00 AM

Salam semua...
28hb Julai, lahirnye seorg insan yg aku cintai, menjd suami dan ayah bt 3 org ank2 ku...
Aku bhagia dgn kebahgiaan yg kau berikan, dan bersyukur di pertemukan dgn mu..
Semuga cinta kita kekal bhgia ke akhir hayat...
Hepi Bufday to You...Hepi Bufday to You...Hepi Bufday to You ...Hepi Bufday to You...
Muahcccssss... I Love U so much...

"Ya Allah Ya Tuhan Ku..
Kau lanjutkan lah usia suami ku ini..
Kau ampunilah dosa2 nya...
Kau berkati lah hidupnya...
Kau murahkan lah rezkinya...
Kau limpahkan lah rahmat dan hidayah ke atsnya Ya Allah..
Kau lindungi lah dirinya dr segala mala petaka yg tak di ingini...
Kau tetapkan lah imannya...
Kau buka dan kekal kanlah hatinya hanya utk aku..
Kau berikanlah kekuatan dan kesihatan dlm dirinya utk mencari rezki bt kami sekeluarga...
Ya Allah Ya Tuhanku..
Sesungguhnya, engkaulah yg Maha Pengasih, Maha Penyayang, lagi Maha pengampun...
Amin Ya Rabbal Alamin.."



P/S: Harap pemberian 'hadiah' ikhlas dr isterimu ini akan mnjd kekuatan dlm permainanmu..hahahahaha


18 Comments

  1. selamat ulang tahun buat cik sabar.. semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.. amin..

    ReplyDelete
  2. salam kak,

    selamat hari lahir buat hubby akak, moga pnjg umur dan murah rezeki..

    psstt!! kak, mlm nie mesti ada mkn besar kan..hehehe

    ReplyDelete
  3. Selamat Ulang Tahun En Sabar.... semoga dipermudahkan dalam segala hal dan diberikan kebahagiaan, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta bahagia bersama isteri terchenta hingga ke syurga..aminnnn

    p/c semalam ter wish cepat hehehehe x per ya. maaf x ada hadiah untuk En Sabar. Hanya doa yang dapat ct dan family berikan.

    ReplyDelete
  4. Salam
    Selamat menyambut ulang tahun kelahiran buat suami akak..

    ReplyDelete
  5. Hepi besday En Sabar,
    Moga dapat hadiah besday yang bermakna tahun ni dari owang tu :p

    psstt Lin,
    erkk agak2 ko bagi apa ek :p

    p/s: jgn la asek bg yg tu je.. laarikkk :-D

    ReplyDelete
  6. salam sis-lin..

    besday cik abang ehhh..

    hepi besday wat cik abang tu.. semoga kekal menjadi pasangan yang bahagia utuk selama-lamanya..

    ReplyDelete
  7. ayat motivasi yg kat bwh sekali tu..opppsss !

    mama aminkan semua doa lin yer.. :)

    ReplyDelete
  8. happy birthday untuk hubby sis...semoga panjang umur dan murah rezeki serta dipanjangkan umur...amin...

    ReplyDelete
  9. Semoga panjang umur dan semoga terus memeberi kebahagiaan kepada tersayang.

    Selamat hari Lahir buat En. Sabar

    ReplyDelete
  10. hepi bezday deari 'mr' sis lin...

    semoga sis lin bergembira selalu disamping hubby tercenta itu..

    ReplyDelete
  11. Hai Kak Lin,
    Ape kaba??? Ni..mya nak say hapy birthday gak kat hasben kak lin...Moga panjang umor dan dimurahkan rezeki oke..Amin...

    Untuk kak lin plak...moga jodoh berkekalan.. :) HUgs~!!

    ReplyDelete
  12. Selamat berbahagia hendaknya amiiiiin ! Ya Rabbal 'Alamiiiin !

    ReplyDelete
  13. akak! errr note akak bawah skali tu lain mcm je! hahahhaha.

    happy birthday to ur hubby ok

    ReplyDelete
  14. salam.. moga pnjg umur & d murah rezeki buat hubby sis lin.. :)

    ReplyDelete
  15. hepi besday to your husband

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com