Sedap Ke???


Salam semua...

Ermmm sodap sngt ke? uisskk kalo tgk iklan dia, mmg ngencess ko, so apalagi menu cuba dan mencuba pun bermula le..hehehehe
Tghri ni Lin x masak sbb mmg dh janji dgn itu dak Naz nak gi mkn KFC, lgpun hr rabu dia x de kelas tambahan, apalagi gi serang le KFC Tmn Nusa Bistari tu..
Dah katanye nak mkn menu baru , kita order le itu 'Cheezy Chickaroni' dan menu tambahan 'Flava Roast Chicken' yum3x....ngap punya ngap erkkk rasa mual le itu menu, mgkin sbb tawar lemak tp berkrim kot, ada cheezy tp mcm x kena lak dgn macaroni tu, tak tahu le tekak korang, haaa kalo menu 1 lg tu, mmg sodappp kentang bakar dgn cheezy, dh manyak kali Lin mkn itu menu, cuba le kalo nak tahu rasanya,hehehehehe




P/S: Makan2 perut bt spoil lak, so terus balik nak uk uk..muahahahahaha


19 comments:

  1. haha...sakit perut nak melabur la tu!! favourite anak akak tu tp tekak kita dh tua2 ni tak lalu kot.

    ReplyDelete
  2. Dah siap, pos ke rumah No26, Jalan bayan 64 ye. Haha

    ReplyDelete
  3. uii..
    cis makaroni..
    mmg sedap..
    kita dah rasa dah..
    yang bebola tuhhh..
    kita yang perabihkan dulu..

    ReplyDelete
  4. tak suke..mual anak tekak :(

    tp eskrem sundae choco mmg tak tolak :p

    ReplyDelete
  5. aduhai kakak! sedapnya! omgg cheesy!!! haihh, tapi tu la kan, tekak masing2, nnt yonna try yonna review dlm blog lak :)

    ReplyDelete
  6. nmpk cam sedap.
    tak sabo nye nk raseeee.
    =P

    ReplyDelete
  7. Sis, zura lum rasa lagi menu ni. Nnt nk rasa gak ah..

    ReplyDelete
  8. baik masak cekodok jagung...lagi sedap kut!!!!

    ReplyDelete
  9. huishhhhh lin. nampak sedap nyer..
    goncang diet ku ini.
    wakakka. camne ni.. tliur sgt dh neh!!!!!!!!!!!!!
    adakah esk, an kena g mkn fast food ni???? uuwaaa.. lin ni jahat ahh! haha

    ReplyDelete
  10. kak...amende 2?kasik org jugak..nak rase....

    ReplyDelete
  11. mcm tak sedap jer.. hu hu..
    dalam iklan nampak macam best kan..

    si lin ni asik uk uk jer.. ari tu kat danga bay pun uk uk..

    kena buat jamban bergerak ni.. ha ha

    ReplyDelete
  12. amacam? saya belum cuba lagi tapi mcm tak sedap je...

    emm...belum cuba belum tau.

    ReplyDelete
  13. kalau saya mmg tekak xleh trima creamy sgt mcm tuh....huhuhu kalau ada rasa pedas² sket oklah jugak kan tp menu yg kedua tuh belom pernah cuba lash sis....sedap eh leh la try pasni

    ReplyDelete
  14. wah.. nie wat tak sabar nak test menu baru nie

    ReplyDelete
  15. sedap sis .... tapi macam mual sikit kan ..

    ReplyDelete
  16. uiks...sis-lin..view profile ...pandai wat novel eik...

    ReplyDelete
  17. ancusss diet kuu!!!!!!!! hahaha

    ReplyDelete
  18. mmg muak gilew. tp dah hentam 3 bekas dah makaroni tuh. hahahhaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..