Step By Step Okies...

7/21/2009 02:03:00 PM


Salam semua....

Sori seribu sori ok, lately ni mmg bz sikit, dok sibuk uruskan hal jualbeli kete hitam Lin tu, dlm sedih sayu nak merelakan tp urusan jualbeli tetap berjalan, yg penting kena ikut undang2 dan peraturan oke, jgn main jual je dan jgn main beli je, kang sendiri susah...
So pg td dpt call je dr abg, Lin terus siap2 kemas2 brg2 dlm kete tu, dan terus follow abg dr belakang ke PUSPAKOM JOHOR BAHRU, bt apa? oo itu dh jd kemestian setiap kali kita nak jual or nak beli kete ok, kena kasi medical chekcup jgk ini kete..
Tp bkn sembarangan main pergi je, kena le amik surat isi borang, pastu ikut nasib le ramai ke x masa tu, so td nsb x le berapa byk kete, tp makan jgk 2jam dok berasap tggu abg kt luar..
Macam2 le abg kata dia check tu, yg penting kete Lin lulus itu medical oke...
Esok step menukar tandatangan baru hakmilik pulok dan serahan, dan ini bermakna, kete itu sudah beralih tangan ke tuan barunya..huwaaaaaaa sedih jgk dgn abg td, maunye x, byk kenangan dan jasa itu kete wooo....
*bkn org je medical,kete pun kena jgk medical oke..


P/S: Sangat letih hrni ulang alik dgn ank2 sek lg, nnti2 le Lin balas semua msj @ komen kwn2 semua yek...


You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. kalau an tahu, an temankan. buhsan la duk rumah. keke

    ReplyDelete
  2. adeh sedihnya 5151 sudah antar puspakom ek.. ermm so semuanya ok ler kan.. saper ler yg beli ek.. kalo spray purple mesti lawa.. he he

    ReplyDelete
  3. harap sumerr urusan berjalan lancar yerr lin..

    ReplyDelete
  4. adehh!! minat la keta tuh

    ReplyDelete
  5. harap2 org yang mengantikan nya akan jaga elok2 lah ya :-)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.