Edisi 003 Deco Bersama Eric

8/17/2009 12:10:00 PM


Salam semua...

Menjelang nye Ramadhan, semua org sibuk dgn persiapan menyambut Syawal kan? tak kira le yg raya sakan ke, yg lebih kurang ke, semua tetap inginkan suasana raya, kan?..
Tp bg yg belom ada idea nak mendeko rumah korang, haaa cepat2 le pilih ygmana satu jd pilihan, ok ni ada satu alternatif bt korang semua, 'Renovation Deco Bersama Eric' dh berada di pasaran edisi yg ke-3..
Macam2 idea yg dpt di kongsi bersama, tips dan petua deko pun ada, kira berbaloi le beli buku ni yg setebal 170m/s tu dgn harga rm15 shj...beli lah..hehehehe



P/S: Eh..bkn sakan la, ini sebagai langkah persediaan, walaupun lom puasa lagi..hurmmm



You Might Also Like

8 Comments

  1. wak..kakak mempomot eric..saya pun minat dia..sebab dia kreatif....=)

    ReplyDelete
  2. hu3... xpnah dgar sal eric tu. haha..
    slh satu care pling nak cpat deko rumah ialah dengan mengosongkan rumah pastu bia je kosong smpi bile2..

    ReplyDelete
  3. mama tgu 2013 baru nak deco rumah..yezzzaaaaaaaa !

    ReplyDelete
  4. aWAL BUAT PERSEDIAAN CUCUK MANIK ?

    ReplyDelete
  5. geram wo..kat sini x de buku tu lak..yg 1st edition tu ada la... da bli dah dulu..tp yg 2nd n 3rd....x de ponnnn..

    ReplyDelete
  6. akak n suami suka tgk Eric time nk surprise org, dia yg lebih excited....kelaka kan..

    ReplyDelete
  7. kena beli nie...

    tapi tahun takder nak tukar apa2 pun...
    hihihi..rumah nak kena renovate arr..

    ReplyDelete
  8. takde.tak payah deko.takde orang datang rumah.hehe.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com