Join ads4bucks.com



Salam semua...

Selamat berhujung minggu semua, so apa plan korang 2hr ni? ye la bwk2 le rehat2 je kt rumah yek, skrg mana2 nk pergi pun jd was2 kan, ni semua gara2 penyakit menular H1N1 tu, cegah sebelum parah...betul x?
Smlm Lin dpt undangan dr kawan,Effa, utk ke kedai andam dia, ye la berulang2 kali dia bgtau jom dtg dengar ada bisness duit mau kongsi, Lin pun tak tahu apanye dia, so ptg tu Lin dgn Midah sampai dlm pkl 4pm, masuk je kedai Effa tu dh nampak kelibat kak Rosnah Mat Aris & the geng,hehehe..
Korang tau2 je la klu dh kak Ros tu dh stat bkk mulut berckp, mmg terang dn nyata, open minded punya cite, ermmm korang tak pelik ke, artis mcmtu leh join bt duit dgn cara multilevel gini? bkn kak Ros sorg je tau, dh ramai artis join ini biz, kenapa? ha mesti ada rahsianya kan biz ni, tp mmg betul, skli join terus duit masuk secara live, tp ada cara dan strateginya, kira kali ni aku masuk dn join under celebriti, ada kelebihan sikit...hehehe
Lin nk cite pun masih awal lg, sbb baru je join smlm,hehehehehe.
So klu korang nak keterangan lanjut atau nak belek2 dulu apa itu ads4buck, korang boleh lihat dn baca di akhbar Seleksi atau korang try klik sini ok..
*jika berminat contact Lin or email kepada linmdnoor@yahoo.com.my, nnti Lin contact balik ok..




P/S: Usaha tangga kejayaan, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan....


3 comments:

  1. mak aihh..rosnah mat aris tu..hehehe..

    ReplyDelete
  2. rosnah mama rock.. :p

    wahhh lin nak jd bisneswoman pulak ekk.bagus semangat baru dibln ramadhan :)

    ReplyDelete
  3. mcm kenal jek baju purple tu!. kekeke. chantek kan lin :) nampak makin muda n kurus. keke

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..