Jom Relax Yok....

8/01/2009 06:00:00 AM


Salam semua...

Hepi weekend, enjoy ur weekend dan selamat beristirehat bt kowang semua...
Sabtu dtg lg, esok ahad muncul tiba, adakah isnin kita akan bersua?...ermmm
Nantikan dan setia menanti..
*bersambung...




P/S: Jom jom ke Spa yok...kucing tu pun pandai kesedapan gak yek...hahahahaha



You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. salam....hepi weekend, cam best jek si oren tu kene urut ek....nak gak!

    ReplyDelete
  2. Insya Allah.. pasti bersua.. selamat berhujung minggu.. tengah tunggu org jauh sampai ni.. he he

    aduhai. kucing tu lawak ler.. ha ha

    ReplyDelete
  3. happy weekend.Seronoknya jumpa Ahad.

    ReplyDelete
  4. alaaaaaaaa.....kena keja lah...

    ReplyDelete
  5. salam kak..

    hepi wiken...wah syioknyer tgk kucen tu..hehe..siap pakai towel kt kepala..hahhaa..pandai ler kak lin nie cari gmbr...

    ReplyDelete
  6. salam...puan sis-lin,

    happy weekend....tq singgah anaklaut

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.