K.A.M.I.E Bertemu Lagi.

8/02/2009 11:11:00 PM



Salam semua...

Ye Ye...KAMIE bertemu lagi, walaupun forum tak cukup tp cukup riuh dan happening kalau dh berkumpul. Sebenarnya Kak Ct/Cm & Family ada hajat dan urusan ke JB ni, dr smlm tghri mereka dh sampai tp terjah ke rumah Kasawari dulu,hehehehe
So hrni pg kitaorg berjanji nak keluar bersarapan, tp memandang masing2 mandi bunga segala,hahahaha jd nye dh masuk le waktu makan tghri, apa lagi Lin bwk le ke Restoran Todak mkn siput gonggong tu,miahahahaha.
Suasana berangin, santai, sepoi2 bahasa je kalo mkn kt sana tu, mcm2 menu le abg order mkn, yg penting, Cm & Kak Ct dpt jgk le merasa siput gonggong tu yek, jgn balik kang menggonggong udah ler..muahahahahaha.
Sesudah mkn acara bergossip bermula, sok sek sok sek..kitaorg pun beredar merambu2 ke mana?? tungguuuu selepas en3 ni yek...



P/S: Lily...rugi woo tak rasa itu siput, sedappp kan Kak Ct/Cm...hehehehehe



You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. bila la nk bwk an mkn kt sini jgk ;(

    ReplyDelete
  2. Tr kasih Lin dan En sabar... lain kali nak pi makan lagi kat situ, memang sedap siput tu hehehe. mmg sape yg x makan tu lugi loooo ngehh...ngehhh


    p/s: CM kata..kalau dia yg pegi sendiri sure sampai besok x jumpa jalan hahahaha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.