K.A.M.I.E Bertemu Lagi.

8/02/2009 11:11:00 PM



Salam semua...

Ye Ye...KAMIE bertemu lagi, walaupun forum tak cukup tp cukup riuh dan happening kalau dh berkumpul. Sebenarnya Kak Ct/Cm & Family ada hajat dan urusan ke JB ni, dr smlm tghri mereka dh sampai tp terjah ke rumah Kasawari dulu,hehehehe
So hrni pg kitaorg berjanji nak keluar bersarapan, tp memandang masing2 mandi bunga segala,hahahaha jd nye dh masuk le waktu makan tghri, apa lagi Lin bwk le ke Restoran Todak mkn siput gonggong tu,miahahahaha.
Suasana berangin, santai, sepoi2 bahasa je kalo mkn kt sana tu, mcm2 menu le abg order mkn, yg penting, Cm & Kak Ct dpt jgk le merasa siput gonggong tu yek, jgn balik kang menggonggong udah ler..muahahahahaha.
Sesudah mkn acara bergossip bermula, sok sek sok sek..kitaorg pun beredar merambu2 ke mana?? tungguuuu selepas en3 ni yek...



P/S: Lily...rugi woo tak rasa itu siput, sedappp kan Kak Ct/Cm...hehehehehe



2 Comments

  1. bila la nk bwk an mkn kt sini jgk ;(

    ReplyDelete
  2. Tr kasih Lin dan En sabar... lain kali nak pi makan lagi kat situ, memang sedap siput tu hehehe. mmg sape yg x makan tu lugi loooo ngehh...ngehhh


    p/s: CM kata..kalau dia yg pegi sendiri sure sampai besok x jumpa jalan hahahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com