Kerana Dek Pepel...he3x

8/12/2009 03:57:00 PM


Salam semua...

Yuhuu...Apa kabar? harap semua sihat2 selalu, ye la kan, musim2 sakit ni, kena jaga kesihatan, bkn makanan je kena jaga nk makan, tp kebersihan diri tu mesti kena jaga...
Hurmm rasanya dh berapa hr x tenet ek? adeii jari rasa dh keras nk menaip ni,hu hu hu..bkn x de mood tp masih bz dgn mengemas rumah, dok melipat baju yg berbakul2,hehehe sori ok..
Smlm ptg sempat jgk Lin & kawan2 semua pergi menziarahi kawan yg baru bersalin,Azie..Tahniah dr kami dpt baby girl lg, comel sngt, smuga cepat sembuh dan sihat ye Azie...
Di jdkan cerita, smlm Lin mencr hamper utk baby kawan tu, so terpandang dgn baju baby ni, color pepel lg you, kerana dek x tahan tgk color pepel tu, terus Lin beli 2 pasang tu, cntikk kan? tp nk bt apa ek? ermmm Lin mana ada baby kecik, nmpk gaya kasi kt anak sedara je la,hehehe jnji sndri puashati kan?..miahahahaha..




P/S: Macam2 hal berlaku dlm 3hr ni, hu hu hu...huwaaaa thankx Ann...hu hu hu.

You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. untung nyer ank sdara lin tu. len kali bg ke an jerk. an simpan utk ank an nanti. haha

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.