Tuesday, August 04, 2009

Pengguna Ganazzz..

Salam semua...

Samat pg Selasa, ye ye yg penting 'S' tu depan ok, kalo esok Rabu, bukan 'Sabu' ye, hahahahhaaha.
Smlm ptg waktu nk hntr anak Lin,Amat tu ke Sek.Agama, skli si Amat ni pun tegur, 'mak,mak,bak sini tel mak kejap'..Lin dok diam je la, ntah nk bt apa le dia mntk tel tu, skli bila traffic light tu merah, si Amat terus snap gambar kt luar tu, ingat kan gambo apa kan, rupenya dia amik gambo pondok tel yg dh senget menumbang tu, isshhh isshhh isshhh sampai mcmtu skli yek pengguna tel ni, ganazzzz.
Amat tu yg kecik pun pandai kata, 'sian, org tu agaknye takde Hp, sbb tu pakai tel tu sampai tumbang mak'..hahahaha..Lin tanya lak,kenapa? dia jawab gini..'org tu tel makwe dia la'...wakakakakakah....
Kot ye pun nk bergayut, jgn le sampai merosakkan tel awam tu, skrg sapa yg susah? mereka dan keluarga mereka jgk..hahahahahahaha



P/S: Pelik gaknye, cmne leh sampai gitu rupe? ermm korang bergayut pun cmtu ke?ermm


6 comments:

  1. gayut ... punya gayut sampai sengget pondok talipon tu .. lia rasa lah yg bergayut tu terlebih berat kot heheheh

    ReplyDelete
  2. siannya le pondok telefon tu ye...sapa la punya koroje...hish....vandalism tol!!

    ReplyDelete
  3. Apalah dosa pondok telefon tu, sampai senget mcm tu..ni mesti kes nampak pondok tu macam amoi seksi yg kat n3 lepas kat blog koo nih..ahak, dasat...tak pun, masa calling tu, miang dia datang...tu yg sampai senget jadinyaa!!!!...selisih!!!...

    ReplyDelete
  4. La ! awat ganas sangat orang kampung Sis Lin nih

    ReplyDelete
  5. alahai...teruknya lah org zaman skrg nie, ada kemudahan x guna elok2..huhuhu...

    psstt!! pandai lak anak akak tu yea...hehehe..siap amik hset nak snap, tlg mak dia bg topic kt entry..hahahaa

    ReplyDelete
  6. ni mesti gado gelpren boipren ni.
    sbb tu jadik cam ni.
    hee
    =P

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..