Proses Ke-2...Bersambung

8/24/2009 08:27:00 PM


Salam semua...

Maaf ye hrni Lin kurang blog walking, kenapa? ermm korang tgk itu gambar, korang dpt le agaknye, hu hu hu....
Dapat tak korang bayangkan bagaimana rasanye duduk dlm habuk segala? kipas sana sini pasang, dok tuju ke luar je, biar habuk tak masuk ke dalam, kang sikit2 sapu, sikit2 mop..adeiii..
Kebetulan hrni Lin hntr kete servis, hubby cuti handle kt rumah, bila Lin sampai je rumah td, mak aii, hubby dr jauh dh dok sengih2, dia mesti agak punya Lin shock tgk kt dlm rumah..huwaaaa...
Skrg ni rumah dlm keadaan bertutup dgn kanvas, dh macam dok dlm kotai..hehehehehe..
So apa2 perkembangan nye lg, nnti Lin kasi hapdate lg ye...ok...



P/S: Nasib malam2 ni tak boleh bt keje, kalu tak, adeii bising dngr itu drill dinding ler..ayoooo


You Might Also Like

1 Comments

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com