Bermula Rutin Di Raya Ke-9

Salam semua...

Huarrghhh mata dok kelat2 je kan pg ni nak bangun, maklum la sakan beraya walaupun ada yg x abs2 lg beraya, ye la raya 30hr kan?hehehehehe
Hrni hari Isnin, 9 Syawal, sekejap nye masa berlalu, dlm list name tu masih ada lg rumah2 sedara mara, kawan2, jiran2 semua yg belum gi, tp takpe la, nnti mlm2 kang korang serbu le, bgtau dulu jgn le main terjah je, sian tuan rumah tu kan..hahahaha
Seperti biase la, walaupun lagu raya berkumandang lg, tp hrni dh mula le rutin seperti biase Lin, mcm biase jgk, amik dan hntr anak sekolah, liat gak td anak2 nk bangun, bkn main lg, seminggu cuti manja2 kan bdn tiba nk sekolah, jd malas yek...huh!
Bg semua yg mula bekerja hrni, selamat bekerja yek, bg anak2 yg bersekolah plk, rajin2 le yek, periksa akhir tahun dh dekat ni, yg akan menduduki PMR & SPM tu, good luck ok, try ur best!
Yg suri2 rumah tu, tak reti2 nak bangun siapkan keje, jgn dok berTENET plk kt sini..eh, aku ke tu??hahahahahahaha..bkn le, ko le tu..hahahahahaha



P/S: Tgh dok fikir ni, mlm ni nk serang rumah sapa yek..hehehehe


5 comments:

  1. bg semua yang masih bercoti2 tu.. selamat bercoti kat rumah.. ha ha

    ReplyDelete
  2. Badan masih sengal2, mata pula ngantuk je semacam tapi dah mula start rutin tiap hari.... kena redah jugak ler.

    ReplyDelete
  3. memang malas nak keje kalau dah seminggu memanja kan diri sendiri..
    aper pun rutin biasa mesti diteruskan...

    ReplyDelete
  4. amboi2 sis...serang rumah org erk...
    rumah hazzy tk penang tak mau serang ke,
    hari tu my mom buat mee udang tau

    ReplyDelete
  5. Salam manis buat sis-lin. Moga semua perancangan berjalan lancar...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..