Jalan-Jalan Dan Berjalan


Salam semua...

Dek kerana mood update ada ni, lgpun, esok2 dh bz nk mengemas, so Lin nak abskan cite kisah K.A.M.I.E hrni jgk, ye la nnti dh nak gantung ucapan kad2 raya lak..hehehehehe.
Ok Ahad 13hb tu, awal2 lg kitaorg dh plan nk kluar ke Jusco Bukit Indah, nak cr2 le apa yg patut, so Jun & Carneyz check out dr Hotel terus ke rumah Lin, kitaorg pun menuju ke Jusco, cuci2 mata jek, Jun & Carneyz terus blk KL, so kitaorg dr sana, kita ke Pekan Masai lak, Dilla nk beli set cadar, murah gitu, 1 set bru rm50,kan?...sambar je la kan...cuaca redup2 mendung kelabu jek..nsb le tu kan, tekak pun basah2 air liur je..hhehehe
Dr Pekan Masai kitaorg serang Dangan Bay lak, pusing2 naik Tram, ye la Dilla dn anak2 nye bru kali ni 1st time jejak kaki kt Danga Bay, kita bg le puashati sikit kan?..time ni cuaca, jgn le ckp, tekak, kaki, bdn, kepala semua dh ingat air katira dgn cendol jek..muahahahaha..adeiii
Tgk jam dh pkl 5pm, so kitaorg terus je terjah bazar Perling, beli2 tp mkn kt uma, apalagi mcm2 le semua beli belah yek, tp yg tak leh tahan itu cendol le, akhirnya dpt jgk Abg Ross hilangkan kempunan dia nk minum cendol yek..hehehehe..Retna lak, akhirnya dpt jgk hilang kepingin nak minum air Katira, aduii ngencesss gitu...sian Kak Ct kita...ehehehe
Col Kasawari, ajak join berbuka kt uma, so korang nntikan plk update siri mkn bersila panggung kitaorg yek...hehehehe




P/S: Dr Sgpura ke Melaka, dr Melaka ke Kuala Lumpur, akhirnye jumpa di Johor, itu le dia penangan si "CENDOL"...muahahahaha


3 comments:

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..