Memang Sedap Giloss...

Salam semua...

Waduh2 ada bau kari ni, rumah mana le yg tgh tumis rempah ni, sodapppnye le bau, mesti kari ikan ni..hehehhehe * hidung sumbat le..
Ptg ni Lin nk gi belikan anak2 KFC je, korang mkn apa? oleh kerana hubby pun x de, outstation dn bg duit suruh tapaukan KFC utk anak2 dia, apalagi sonang kejo den le, lgpun bdn x sihat la..huhuhu
Mesti semua dh tau kan, mesti dh pernah rasa itu biskut, tp jakun plk bt Lin, klu x tgk blog si An tu, Lin mmg tak tau le kesedapan biskut Famous Amos ni, perghhh sodap betul ler...
Home made ok, dh mcm biskut raya tp mahelllnyeeee 100gm rm8.90 tau!! hrtu masa Shai dtg Lin kirim kt dia, coz dh cr kt sini x jumpa melainkan klu gi Airport, sal tu hrtu masa hntr Retna, Lin beli lg, belikan utk An jgk, sian dia, kt KB x de jual, so kasi poslaju kt dia..
Yg biskut raya tu, present dr Retna utk Lin, tu pun sbb color pepel tu, terus Retna ingt kt Lin..thankx ye awak, sedapp tau, kita dh bukak dh rasa,hehehe klu2 nmpk pepel2 lg, baju ke, kasut ke, apa2 je la, belikan lg yek..muahahahahahaa..



P/S: Dh abs itu biskut, nak kena terjah itu Airport le..kt JJ Tebrau tu ada ke ek?ermmmm


9 comments:

  1. trima kaseh yek lin sbb ingat an kt sini. tu las. naper la kt kb ni x jual biscuit neh. kalau ada jual2, ari2 an pegi beli. haha. x pun every week an beli. wt stok manyak2 kt rumah. hahahha.. x rugi tau bukak kt kb ni. lebeh2 ada cust mcm an yg gilakan femes amos.. hahaha. uuwaaaaaaaa!! lin!! nper lum smpai lg ;(

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri buat sekeluarga Sis Lin...

    ReplyDelete
  3. lin...

    kat jusco bkt indah ada kot sebab
    kat jusco tmn u konpom ada. aku penah beli kat jusco tmn u semasa jusco bkt indah blom wujud lg...

    ReplyDelete
  4. waaa sedap2...nnti mimie da kaya kta gi mkn sesama eh sis??ahaks!!

    ReplyDelete
  5. Saya juga mengucapkan selamat hari raya ma'afkan saya jika ada kata-kata yang menyinggung perasaan Sis lin

    ReplyDelete
  6. salam... selamat hari raya aidilfitri
    salah silap harap dimaafkan

    ReplyDelete
  7. hai sis lin...ske nor sis kat pepel ek...
    sis kn bc novel "hati yang terusik"
    coz dlm cte 2 heroinnye pun ske pepel...
    ape2 pun selamat hari rayer maaf zahir & batin untuk sis lin & family...

    ReplyDelete
  8. 2, 3 KUCING BERAYA..
    MANAKAN SAMA SI TIKUS RAYA..
    2, 3 HARI LAGI NAK RAYA..
    AMPUN DAN MAAF DARI SAYA..

    TERLEBIH BISA TUTUR BICARA..
    DISIMPAN JANGAN AMPUN DIPINTA..
    SYAWAL DINANTI BERSAMBUT RIA..
    IKHLAS DARIKU YANG CANTIK JELITA.

    ReplyDelete
  9. kak..famous amous memang sedao....nonut dia sedap jugak....

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..