Port Lepak Baru...

9/02/2009 12:10:00 PM

Salam semua...

Selamat tghri semua, dh lunch? opsss pose woii pose..hahahahaha
Ni baru la free sikit, td dok basuh langsir2 rumah, nak simpan mana yg patut, keluarkan mana yg perlu,hehehehehe..tgh cuaca panas ni la nk menyidai, kang hujan terusan mcm smlm, ha maunye masam kain tu kan, jap lagi nak amik dn mghantar anak2 sek lak...
Ok lihat itu, skrg kt uma ni dh ada port lepak baru, santai gitu, tp jgn tak tahu, mau patah pinggang dok mengemas mengangkat pasu2 tu semua, so skrg belakang uma Lin dh di seri2 kan dgn pokok2 bunga Lin yg tersusun di tepi2 rumah tu, mcm gak kebun dlm FB tu, cuma ni tak leh jual la yek...hehehehehe
Apalagi..jom ar ke sini, dok tenet WI-FI sampai lebam kt luar..miahahahahha




P/S: Bila cuaca panas, adeiii kering lak anak tekak ni, teringat kt 'Mat Cendol'..:P


You Might Also Like

9 Comments

  1. wahh!!! bkn kat FB je lin rajin berkebun ekk.. kat rumah pun....
    cantik rumah lin...

    ReplyDelete
  2. Hello your site is great, I am happy to be here with friends here, could you exchange my link?
    I hope you could put my site in to your blog list and
    I will do the same,,
    here is my site

    http://khmerlovenews.blogspot.com/
    Phalla
    Cheer

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah....cantik pemandangan rumah akak sejuk je mata memandang....

    ReplyDelete
  4. adehhhh.. ai dah ketagih layan kebun kt fb.. sanggup duk dpn pc berjam2.. huuhuhuu..

    ReplyDelete
  5. wah sis lin,
    bukan main sejak dua menjak ni...
    decorate sana sini sampai keluar rumah :)
    lagi2 nak nak raya ni...
    eh, lama lagi..
    cuma satu jer.. kena tambah bumbung... nanti boleh la duk sana x kira hujan atau panas..

    ReplyDelete
  6. wah dah ada port lepak yg cantik dah tuh leh la klu sy nak gi lepak² kat umah sis ye....wakakaka mcm dekat ye tak?

    wah besarnya umah sis siap ada laman yg luas segini lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  7. main mahjung pun ok gak kat situ tu.

    ReplyDelete
  8. wah lawa lah kak...teringin nk gi sebu umah akak..ahaks..

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com