Awas kasanova Facebook

Salam semua...

Berita panazzz tp istilahnya kena berhati2, mcm kes panaz hrni di blog Dir tu kan..huhuhu..
So mai le kowang layan..BEWARE!!!!
Walupun bkn terjd di Negara kita, tp tak mustahil kan? antara kita mgkin 'dia' didepan tu...tu tu..kekekeke

LONDON: Gadis di laman sosial Facebook diingatkan supaya berhati-hati jika seorang daripada rakan lelaki mereka adalah Dominic Baronet.
Hakikatnya, mereka dinasihatkan memadamkan namanya kerana ada kemungkinan Baronet akan menyebabkan mereka hamil.
Baronet dilabel The Sperminator kerana menyebabkan 12 gadis dikenali di facebook hamil, dua daripadanya pada hari sama.
Lima wanita kini membesarkan anaknya, lima lagi menggugurkan kandungan dan dua lagi dijadual melahirkan anak Mac depan.
Antara rayuan yang kerap diguna Baronet: “Seratus juta sperma masuk ke dalam rahim dan hanya satu yang menjadikan kamu. Maknanya, kamu adalah yang terbaik.”

*Lagi kisah selanjutnya di sini



4 comments:

  1. watch out..jgn ko tergode yer lin.. :D

    ReplyDelete
  2. Sume tgh hot cite pasal 'laki' kat blog dir nih...hehehhehee.... Well, bile tembelang dah pecah...hahahah

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..