JOHAN Tarian 1 Malaysia..yeahh!!!

Salam semua...

Hoyeee!!! semalam hari gembira bt semua, Naz menyambut hari lahir nye yg ke 15thn, selesai sudah, Amat pulak 'n the gangs' dpt keputusan menjadi JOHAN dlm pertandingan Tarian 1 Malaysia, Tahniah bt semua!!!...ingat lagi kan, hrtu Amat masuk menari 3 buah lagu tu, ha sapa sangka kumpulannya dpt tmpt per-1 sehhh..hahahah bak kata Naz & Zafirah kwnnya, ehem ehem tgk le kaki, sapa yg jd cikgunya..hahahahahhaha...
Ok le tu kan, sekurang2 nya berbaloi le dlm 1 mggu tu bertungkus lumus bt latihan, yg mak2 nya pun turut excited dn gembira mendengar dan melihat anak2 nya menari, mcm2 ragam & aksi, tp x pe, nnti cuti sekolah kita bt latihan betul2 punya ok, so pd sapa2 yg nk menggunakan khidmat tarian kanak2 pd mjlis keramaian, contoh mcm org kawin ke *jeling Dir, party ke *jeling Shai..boleh la rujuk kt Lin yek..miahahahahaha..



P/S : Masih ada kekosongan utk kanak2 klu mahu join, utk mak2 nye, cuti sekolah ni, Lin akan adakan kelas senamrobik/poco2, so klu berminat, sila lah....hehehhehe..



6 comments:

  1. wahhhhhhhh best tul bace entry ni.. mesti sis lin hepi ngan bangga kan... bestnya... congrat.. hope akan terus sukses semuanya..

    ReplyDelete
  2. uhukkkk!! patutla tersedak.. ade org ngumpat kat sini.. jgn jeling2.. kang juling kang.. hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah.... boleh diasah lagi bakat tu kelak boleh menjadi penari kebangsaan yang terkemuka

    ReplyDelete
  4. Salam kak Lynn... Tahniah utk amat... Boleh jadi duta satu malaysia nih :) hehehhe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..