Wow!!! Seksi Woooooo

Salam semua...

Hehehehe seksi kan? I likeee!! janji color pepel tu..muahahahaha G-string lg.. :)
Tq to Jell Yusof@Linn, aku sungguh teruja dpt hadiah ni, dia ni kawan lepak2 taekwondo, anak dia sama sekolah dgn anak Lin,Amat, cuma jarang bebeno kita jumpa, sbb Jell ni keje orgnya, hr sabtu mcm ni bru le dpt jumpa, tp x sangka plk, si Jell ni ingat dn ada plk present utk Lin, tq tq tq sangat2...
Kalau nak tau, Lin mmg suke pakai yg cmni, senang nak bernafas..hahahahahahaha
Sekali dpt plk paten baru, bertambah la koleksi yg ada..hehehehehe
Eeee malu ar..ok le stop ok... :p




P/S: Post terlampau ke? eh salah ke? jnji bukan gambar lucah kan?...bwekkkkk

7 comments:

  1. salam sis..

    hahahhaa...adoii malu lak tgk..kehkehkeh..

    psst!! sis, klu pakaki nie x masuk ke kt lubang montot.Wah!! soalan..hehehe..minta ampun yea..

    ReplyDelete
  2. Wa tutup mata baca n3 ni sis.

    :)

    ReplyDelete
  3. Kus semangat..terperanjat guaaa....guaa ingat lu kena minum kacip kak timah dan tongkat tok ali utk en sabar.....hahaha, linn..kalau buat renda langsir pun lawa ek pattern munga2 tuuu..amponnnn!!!!!

    ReplyDelete
  4. wakakaka sis..posing maut tul la tuh..ingatkan apa la td hahaa xhabis gelak lg nih...tp kita pun suka color pepel tuh heh ;)

    ReplyDelete
  5. hahahaha...
    gler la sis...
    mmg betl2 ni...
    asalkn purple je la...

    ReplyDelete
  6. Apa yg nak di malukan!!!Dah emang kejadian nya sebegitu,terima ajer la apa adanya. hee..heee..heee..!!!
    MatSaleh kata,: WOW! U 're HOT!damn..very HOT and I Likes.
    Tak perlu nak ACKTION2 malu.dah DESIGN perekanya terbentuk begitu.
    (Plz B Open Minded,Not Yellow Minded).

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..