Sunday, December 20, 2009

Hepi besday Kasawari-Intro

Salam semua..

"Hepi besday buat teman, sahabat, abang, dan juga rakan baik Lin & juga Family, Kasawari..."
Harini adalah hari bhgia buat dirinya, Lin ucapkan selamat berbahagia, di panjangkan umur, di murahkan rezki, di kekalkan kebahagiaan hingga ke akhir hayat, semuga di percepatkan menimang cahaya mata buat mereka suami isteri....Aminnn.."
Hehehe ini baru intro edisi terjah wakenabeb Geng K.A.M.I.E awal pg td, atas sebab yg tak di sangka, semua rancangan awal tergendala tp plan B tetap menjadi..hahahahahaha
Kowang tggu gambo dan video aksi kasawari di terjah!!!!....hehehehehe


P/S: lain nak di surprise, lain pulak di surprise..hu hu hu

1 comment:

  1. terima kasih banyak2 ler lin dan rakan2 yang lain.. terharu sungguh.. mmg wakenbeb! patut ler dia sibuk pasang plug laptop tu kasi aku duk kat sofa tu.. pelik2.. siot jer.. tapi mmg terbaik la plan korang..

    sian ret dan ross.. takper la.. semua ada hikmah tu..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com