Kena tinggal lagi..

12/10/2009 02:02:00 PM

Salam semua...

Huhuhu dok dalam kebizian harini, tup tup hubby col..

Hubby: Hello Yang..kat mana? tgh buat apa? dah makan?
Lin: Kat kedai beli brg, dah masak belom makan je..kenapa?
Hubby: Tolong kemaskan baju Abang ye, nak kena ke Terengganu, emergency col, malam ni dah start shutdown keje kat sana.
Lin: La..Lama ke? safety? helmet? kasut semua? bawak ke? pass Optima?
Hubby: Ye bawak semua, tak tahu lagi lama ke tak, tgk pada keje..
Lin: tak bole ikut ke? kan anak2 tgh cuti ni.
Hubby: Tak bole, ada budak ikut skli ni, 3org, nnti klu lama, baru Ayang dtg sana bawak anak2 ye, ni otw balik amik bag baju terus jalan..ok ye
Lin: Iye la..kena tinggal lagi..*sore sedih..



P/S: Now hubby baru je bertolak, semuga selamat sampai ye...jgn drive laju2 ok, **dah takde mood mau buat keje..huhuhu

You Might Also Like

3 Comments

  1. salam Lin-
    Nice pic sy suka lahhh

    ReplyDelete
  2. ala cian nye sis kene tinggal...
    nam0 sedeh2 okey!

    ReplyDelete
  3. siannya! alah...abah pergi seminggu je la! iklan McD...hehehe. jgn nanis ya lin!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com