Thursday, December 10, 2009

Kena tinggal lagi..

Salam semua...

Huhuhu dok dalam kebizian harini, tup tup hubby col..

Hubby: Hello Yang..kat mana? tgh buat apa? dah makan?
Lin: Kat kedai beli brg, dah masak belom makan je..kenapa?
Hubby: Tolong kemaskan baju Abang ye, nak kena ke Terengganu, emergency col, malam ni dah start shutdown keje kat sana.
Lin: La..Lama ke? safety? helmet? kasut semua? bawak ke? pass Optima?
Hubby: Ye bawak semua, tak tahu lagi lama ke tak, tgk pada keje..
Lin: tak bole ikut ke? kan anak2 tgh cuti ni.
Hubby: Tak bole, ada budak ikut skli ni, 3org, nnti klu lama, baru Ayang dtg sana bawak anak2 ye, ni otw balik amik bag baju terus jalan..ok ye
Lin: Iye la..kena tinggal lagi..*sore sedih..



P/S: Now hubby baru je bertolak, semuga selamat sampai ye...jgn drive laju2 ok, **dah takde mood mau buat keje..huhuhu

3 comments:

  1. salam Lin-
    Nice pic sy suka lahhh

    ReplyDelete
  2. ala cian nye sis kene tinggal...
    nam0 sedeh2 okey!

    ReplyDelete
  3. siannya! alah...abah pergi seminggu je la! iklan McD...hehehe. jgn nanis ya lin!

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com